maandag 10 apr 2017 19h30 > 21h
maandag 27 maa 2017 19h30 > 21h

Business Creativity Class - Genk

Business Creativity


Gebruik de 'Power of Soul' om te creëren wat je wil

Goed doen voor anderen is de sleutel in een succesvolle onderneming.

Hoe ver kan je gaan?

Maak je geen zorgen om winsten. Succes is gerelateerd aan mensen en hun menselijkheid. Breng mensen samen die elkaar liefdevol benaderen en ondersteunen.

We leven in 3 lagen: Universeel, op moeder Aarde en als mens. In deze 3 lagen zijn de mensen de sleutel. Dit is de eenheid en de oude wijsheid. Wanneer het uit je hart en ziel komt, wanneer je liefde laat vibreren, wanneer je passioneel tekeer gaat, de regels breekt en je verbindt vanuit je ziel, zal je succes ervaren in alle aspecten van je leven.
Ik hou van jullie en wil het beste met je delen. Ik hoef je niet te vertellen dat dit het beste is, probeer het gewoon zelf uit.

Gebruik de frequentie van liefde om blokkades weg te werken. Combineer oude Oosterse wijsheid met bewezen moderne technieken and creëer wat je wil.

Kan je ziel je bedrijf veranderen?
Ik ben gefocussed op de integratie van spirituele principes en zaken doen. Ik weet dat wat goed is voor je ziel, even goed is voor jouw onderneming, te beginnen met de financiën.

Enkele leidende vragen:
Kan je echt onbeperkt overvloed hebben? Hoe kan je je ziel activeren, triggeren? Hoe kan je een zuiver geldgesprek omarmen? Wat is het verschil tussen een doel en een intentie? In welke mate heeft zakelijk succes te maken met energie?

Wanneer?

BUSINESS CREATIVITY - 19:30-21:00
Trainer: Bart Taveirne -

Aankomend ‘Business Creativity’ Training
Elke Business Creativity avond is een voorbereiding tot de weekend training op 14 & 15 maart.

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven