Mag het iets dieper vandaag?

donderdag 19 oktober 2017
Een gesprek over ‘de poorten naar bewustwording’. Iets om over na te denken en net iets verder dan: ‘de choco is op’, schat!

Een gesprek over ‘de poorten naar bewustwording’. Iets om over na te denken en net iets verder dan: ‘de choco is op’, schat!

Liefde (passie) en toewijding raken altijd. Wat je ook doet, voor wie je het ook doet.
Echte liefde en toewijding zorgen ervoor dat je alle obstakels aankan.
Sommige mensen dragen deze kwaliteiten al in zich. Anderen moeten er een heel leven aan schaven. Maar dat geeft niet. Want niets is wat het lijkt.

Dus, vandaag mag het al ‘ietske dieper’ gaan, of niet?

Wel voor zij die iets dieper willen graven en nieuw leven willen blazen, nieuw licht willen laten schijnen in hun wereld en expressie willen geven aan de liefde en passie die ze belichamen, kunnen de stapstenen bewandelen die leiden naar de verschillende poorten van ’t leven.

Dit zijn enkele van de levenspoorten: ANGST om angsteloos te worden, LIEFDE om onvoorwaardelijkheid te leren beheersen, VERLANGEN om kracht en onwankelbaar te worden, GENADE om echt uw dienstbaar hart te laten zien, GEHECHTHEID om je ware kracht te ontdekken, KRACHT om te leren aansturen en je gezag te hervormen, ONDERDRUKKING om zelf jouw totale vrijheid te ontdekken, DONKERTE om zelf in ’t licht te leren staan en denken.

Met deze poorten ben je al een aantal jaren zoet. Elke gedachte en uitspraak hierover is slechts een reflectie van ’t moment waarin ik leef.
Ik hou me niet meer tegen om te praten over deze poorten. Tijdens een spiritueel aperitief bijvoorbeeld, waarom niet?

www.pathwaytosuccess.be

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven