WAAROM BEWUSTER WORDEN OP ZIELSNIVEAU

woensdag 01 november 2017
Zoek niet langer naar de ultieme waarheid of de externe redder, de Master of de Guru.
Jij bent, vanuit jouw krachtcentrum, verbonden met alle lagen van het Universum of de onbeschrijflijke, Universele kracht.

Zoek niet langer naar de ultieme waarheid of de externe redder, de Master of de Guru.
Jij bent, vanuit jouw krachtcentrum, verbonden met alle lagen van het Universum of de onbeschrijflijke, Universele kracht.
Die kracht, waar velen niet over willen praten of willen in geloven. Maar herinner je … geloven is een illusie.
Jouw ziel is verre van geïnteresseerd in metafysische theorieën, laat staan de wetenschappelijke bewijzen.

Je kan erover filosoferen, zoals Aristoteles en Plato, of je kan het volmondig ‘spiritualiteit’ en de ‘kracht van de ziel’ noemen en aanvaarden.
Het accepteren versnelt je spirituele reis aanzienlijk.
Iedereen beleeft weleens een dag waar het onmogelijke zich voordoet. En toch blijven de meesten de essentie van ons bestaan (hoe we leven, denken, bewegen, ademen, reageren en verwerken) negeren.
Velen zeggen, ge gaat veel te diep, Bart. Ge denkt veel te veel na.Dat moet toch lastig zijn om achter alles, die ‘waarom’ op te zoeken.
Accepteer ’t leven zoals het is en geniet.
Ja, zolang het allemaal op wieltjes loopt … tot er een tegenslag komt of er dingen gebeuren in je leven die geen arts, wetenschapper of Guru kan verklaren of oplossen.
Dan start er een zoektocht. 

Ken het spreekwoord ‘beter voorkomen dan genezen’

Dus, als je dan een gevorderde gemoedstoestand hebt verworven en oude zielskennis bezit (en ook gevat hebt), misbruik het spirituele pad dan ook niet. De evolutie van de bewustwording en het ‘helingproces’ op niveau van de ziel, gaat nooit om de persoonlijke voordelen, de beloningen of het winnen van esoterische krachten.
Want voor je ziel maakt dit toch geen verschil uit.
Hij bestond al lang voor jij een naam kreeg.
Verbonden leven, leven op zielsniveau, bewust leven… kent geen onderwerp of voorwerp. Het gaat om de éénwording van jouw innerlijke zelve met het Universum, de bron, het Goddelijke. 

En het feit dat je nu, in dit leven, gezegend bent met succes, schoonheid, rijkdom, intellect, wil niet zeggen dat je deze kansen, talenten en de immense verworven geschenken moet gaan misbruiken.
Maar omgekeerd ook niet. Armoede, ellende, ziekte, bedrog, enzovoort, zijn geen reden om afhankelijk te worden of om genezing en spirituele krachten in te kopen.
Dit is pure waanzin.

Durf gewoon de toevlucht aan tot jezelf en wacht niet op externe waarheden of invloeden. 
Leef in de onvoorwaardelijke vrijheid van tijd en ruimte, om je ware zelf te kunnen ontdekken, je te kunnen loswringen van het leed, je angsten en meer. Het antwoord zal je vinden in het centrum van je wezen – je Ziel.
Ja, het leven kent inderdaad vele uitdagingen en hardnekkige patronen, maar die zich enkel blijven herhalen als je er zelf niets aan doet.

Dankt u. www.pathwaytosuccess.be
Boek nu een sessie ‘bewustwording’ aan € 30 (tussen 6 & 12 November). 
Stuur een mail naar isabelle@pathwaytosuccess.be of bel +32 479 22.86.42

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven