chronische vermoeidheid genezen

Chronische vermoeidheid aanpakken op diepere lagen

Hoe kan je herstellen van chronische vermoeidheid, chronische vermoeidheid helen of chronische vermoeidheid genezen?
Wij adviseren iedereen om zelfheling technieken aan te leren. Het spaart tijd en veel geld uit en het brengt je dichter bij je essentie. We baseren ons enkel op oude wijsheden en passen moderne technieken toe. Deze technieken kunnen in het begin afschrikken, omdat we niet weten dat we onszelf kunnen helen. We werden zo niet opgevoed en onze welvarend systeem biedt vele andere mogelijkheden. Maar laat je niet afleiden of vorm geen gedachten. Als je wil weten of een peer zoet is, proef ervan. Als je wil weten of zelf heling werkt, leer het.
En zoals de sceptische William Gladstone op een workshop in San Diego met ons deelde: je hoeft niet te geloven, je hoeft het niet te begrijpen, doe het gewoon en je zal de resultaten ervaren.

Je kan zelfheling toepassen door gebruik te maken van de Vier Krachttechnieken uit de ‘Soul Mind Body Medicine’ (Ziel Geest Lichaam Geneeskunde):
- Zielenkracht is de Zeg-Hallo begroeting; het aanroepen van innerlijke zielen en zielen buiten je.
- Lichaamskracht is het zitten, staan of (als je geen van beiden kunt) het liggen. Het is het plaatsen van je handen in een specifieke positie, zoals de één-hand-dichtbij, één-hand-veraf, om energie te laten stromen en blokkades te verwijderen.
- Geestkracht is creatieve visualisatie of het visualiseren van gouden licht in het gebied of de situatie die je een heling geeft, om zo energie te laten stromen en blokkades te verwijderen.
-
Klankkracht is het gebruiken van de vibratie van klanken of helende mantra's om energie te laten stromen en blokkades te verwijderen.

Zeg-Hallo Heling
De Zeg-Hallo begroeting kan zowel voor healing als zegening gebruikt worden. Het is heel eenvoudig; er zijn slechts vijf stappen:
Zeg Hallo: Lieve ziel, geest en lichaam van _________ (naam van het orgaan, systeem of gebied dat heling nodig heeft),
Geef liefde: Ik hou van je.
Doe een affirmatie: Jij hebt de kracht jezelf te helen.
Geef een opdracht: Doe je best!
Uit je dankbaarheid: Dank je.

Dan ga je chanten. Je kunt San San Jiu Liu Ba Yao Wu (uitgesproken als san san djo lio ba jou woe) chanten. Je kunt liefde, heel, dank je chanten. Je kunt de klanken van de gepaste getallen chanten, die de verschillende delen van het lichaam laten vibreren. Na drie tot vijf minuten sluit je af met: Hao! Hao! Hao! Dank je. Dank je. Dank je.

Maak hier een afspraak www.pathwaytosuccess.be en leer de basis van deze 4 krachttechnieken.

Andere pagina's voor chronische vermoeidheid

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven