Incentives

De Silent Retreat

Wil je klanten, personeel of partners trakteren op een incentive reis of meeting in het binnen- of het buitenland?
Dan neem je best contact op met een incentive of erkend event agency.

Maar wil je een reis 'naar binnen' maken, dan ben je hier op 't goede adres.
Alleen, als koppel of in groep, het kan.

Het gaat over de stilte in jou leren ontdekken, tot rust komen, herbronnen, ontstressen, herstellen, ... snel en efficiënt, aan de hand van:

 • het gebruik klank methodiek, ademhaling en wandelmeditaties
 • gezonde ochtend routines (beweging, stretching, yoga en relaxatie)
 • korte gesprekken en richtingaanwijzers
 • regressie
 • gezonde, verse voeding en kookmomenten
 • er op 'uit' stappen om terug naar binnen te kunnen
 • een paar culturele 'bezoekjes' links en rechts
 • overnachten in de natuur
 • timing en regelmaat
 • romantiek en muziek
 • op jezelf zijn maar nooit alleen

Wat jij op dit moment het meest nodig hebt, daar staan wij bij stil.

Stilte en rust, daarover alvast dus geen compromis!

Leren Luisteren naar de Stilte, dat is onze passie én specialiteit.

'Reizen naar Binnen' is wat er van een mens verwacht wordt.

We zijn nomaden, ontdekkingsreizigers, pioniers, ondernemers, ... op zoek naar nieuwe perspectieven.
Nieuwsgierigheid is trouwens onze aard. En omdat we het 'ongekende' willen begrijpen, zijn we benieuwd naar de waarom van 't leven.

Om onszelf te ontmoeten, kennis te maken met wie we echt zijn en onszelf beter te begrijpen, kunnen we niet anders dan op reis gaan naar de binnenkant.

We gaan de onderkant van de ijsberg van dichtbij bekijken.

De innerlijke reis, waar we luisteren naar en genieten van de stilte, gaat over beseffen dat we een samensmeltend geluid zijn, dat resoneert met de wereld (en verder).

Dat we resoneren met planeten, de natuur, andere mensen, ... alles wat stilte teweegbrengt, is logisch, ... want ook stilte is een geluid.

Soms hebben we zo'n nood aan 'stilte', dat we letterlijk oordopjes dragen, gaan duiken, eventjes een kerk binnen wandelen, op zee gaan surfen, urenlang wandelen, ... want het doet uiteindelijk goed.

Op het moment dat we nood hebben aan 'stilte', dan weten we dat we onze grenzen niet gerespecteerd hebben. Want stilte, is een voorrecht.

Wie reist, weet dat je overal thuis kan komen, omdat stilte niet afhangt van een locatie, maar wel van jouw gevoel.

Als je de stilte wilt leren horen en ervaren hoe het klinkt in jou, dan kies voor een Silence Retreat.

De Stilte waarover ik praat, is gevuld met plezier. De stilte, de energie die je voelt nadat je bewoog en openbloeide, is de luxe, het comfort is het louter georganiseerde luik.

Wij organiseren, doen jou bewegen en openbloeien, rusten en de stilte ervaren.
Het gezonde eten, de slaap, de invulling, is uiteraard kwalitatief ingevuld en klopt energetisch 100%, ... maar we willen vooral de 'stilte' kunnen 'catchen' en terug naar haar kern brengen.


Het verhaal van de Stilte Retreats gaat in 1975 van start.

Er was een reden om op deze aardbol terecht te komen, en die heb ik ontdekt. De Stilte.

Een stille manier van leven, een stil geluid, een stille beweging, een stille reis naar binnen, ... een mystiek verhaal destijds, jarenlang, maar een georganiseerde reis op vandaag.

De vele bewandelde paden door vreemde continenten, de frustraties, de tegenslagen, de overwinningen, de uitdagingen en de levenslessen, hebben ervoor gezorgd dat ik het geluid van de 'stilte' heb leren begrijpen, horen en betrekken op mezelf.

Maar de avontuurlijke reisorganisatie, die met respect voor de stilte werkte als absolute prioriteit, omwille van het geluid van de stilte, die bestond niet, en nog steeds niet.

Maar nu bestaan de Stilte Retreats.

Stilte Retreats wakkeren het levenslicht aan en ontknopen de knobbels in onze denkgeest.
Stilte Retreats doen de stress uit onze systeem vloeien en brengen letterlijk zuurstof in ons lichaam, waardoor we de vrijheid van ademen opnieuw kunnen ervaren.

Stilte Retreats brengen ons stapsgewijs, volgens een veilig proces, op een avontuurlijke en comfortabele manier, dichter bij het ontluiken van het geluid van onze stilte.

Estland, Portugal, Japan, Griekenland, Sicilië, Californië, Lapland, Congo, ... het zijn plaatsen waar ik het geluid van de stilte heb ervaren. Op bergtoppen, aan rivieren, in warmtebaden, op eilanden, in de jungle, de verlaten woestijn en tijdens allerhande situaties.

Maar het geluid van de stilte ervaar ik na elk moment aan de piano, waar ik me ook bevind en die ervaring, waar we ook samen heen gaan, wil ik je graag laten ervaren.

Moet nu lukken dat ik 20j events- en incentives georganiseerd heb en dus een ijzersterke expertisen heb opgebouwd, en tevens een uitgebreid netwerk aan partner, ook lokale partners.

Momenteel leef ik deels in Estland en deels in Portugal, ideale bestemmingen om de Stilte Retreat te kunnen starten.

Dag Isabelle,

Ik Cindy, ben een 9 maand geleden bij jou gekomen. Die dag zie ik nog altijd voor ogen. Heb toen ervaren wat Soul Healing is. Het was voor mij heel moeilijk om me bloot te geven aan iemand die ik niet kende, maar tergelijkertijd was het een verademing.

De 10 eerste keren dat ik bij jou op consultatie kwam, was het een gevecht met mijn eigen ziel, mijn karma was donker en ik wist niet hoe ik eruit moest geraken en daar heb jij me bij geholpen. Je hebt me terug leren ademen, liefde leren geven en van mezelf leren houden, hoe ik kwaad, boosheid, angst kon oplossen en vooral hoe ik mezelf en anderen vergeef! Daarbij ben ik ook Bart dankbaar om te leren zien naar mijn ziel vanbinnen met muziek, de workshops die jullie geven, zijn zo dankbaar en oplossend!

Ik had al 15 jaar niet meer gezongen, toch niet in een groep, mijn ziel was weg gestopt en jullie hebben me geholpen dit terug te openen. Waarbij Dank daar voor!

Isabelle, ik ben je ook zo dankbaar om de connectie met mijn paarden terug te vinden, het houden van en het samensmelten, heeft mijn activiteit en de kijk naar paarden verandert. Waarvoor dank!

Ik wil jullie samen ook bedanken voor de steun en het vertrouwen voor mijn gezin, niet enkel ik zelf ben verandert door de oefeningen te doen, maar onlangs zijn mijn kinderen die het moeilijk hadden met school en samenleving ook verandert! Mijn kinderen komen heel graag naar jou, ze zeggen dat hun hart meer openstaat en dat er meer kindjes luisteren naar wat ze zelf willen vertellen, die openheid bij kinderen is zo speciaal. Mijn kinderen Lisa en Robin zijn open geworden naar mezelf ook, ik heb een nauwere band gekregen met hen.

Graag zou ik jullie duizend maal willen bedanken, bedankt voor het vertrouwen, respect en openheid.

Liefs,

Cindy B. – Lisa en Robin – Steven G.

Cindy
Dit is allemaal nieuw voor jou? Weet je niet welke vorm jou ligt?
Neem aub contact met ons op en we begeleiden je verder.
Contacteer ons

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven