Voldoening: een levensstijl

Voldoening uit het leven halen lukt wanneer je niet ‘meer’ verlangt dan wat er is. Je bent tevreden met wat er is, wat je doet en hoe het leven loopt.
Situaties knagen niet meer aan je. Je leeft niet meer op wilskracht. Je haalt het uiterste niet uit jezelf en vertrekt niet meer van de gedachte dat er iets niet kan lukken.


Dienstbaarheid staat voor een levenswijze zonder gehechtheid en persoonlijk belang.

Deze alomvattende wijsheid overtreft de dualiteiten en beperkingen, die door onze ego's gecreëerd werden.

Wat is dienstbaarheid: je vrij voelen, happy en altijd inzetbaar om anderen te helpen.
Het maakt niet uit welk werk je verricht, zolang je maar dienstbaar bent - volgens jouw hoogste bewustzijn - Universeel gezien, dus liefst op grote schaal.

Een universele dienaar verleent Universele diensten, door te werken met Universele Liefde, het Universele licht en vanuit een hoge graad van zuiverheid.
Of je nu werkt als arts, architect, verkoper, freelancer, huismoeder, verpleegster of chauffeur, ober of ingenieur ... het dienstbaar hart is wat telt.


Geef iemand een beetje liefde, ontvang een beetje liefde. Geef iemand meer liefde, ontvang meer liefde. Geef iemand onvoorwaardelijke liefde, ontvang de onvoorwaardelijke liefde.
Wanneer je onaangename diensten verleent, waaronder doden, schade berokkenen, misbruik maken van anderen, klagen, bekritiseren en vergelijken, dan zal je lessen leren.


Verleen een kleine onaangename dienst, leer kleine lessen.
Verleen meer onaangename diensten, leer zwaardere lessen.
Verleen heel onaangename diensten,
leer enorme lessen.

Deze wet beschrijft hoe het universum werkt. De kracht en betekenis van universele dienstbaarheid.
Het doel van het leven is dienen. Wanneer je universele diensten verleent, ben je op een speciale manier afgestemd en verbonden.
Wanneer je onvoorwaardelijke universele diensten verleent, begrijp je de Goddelijke inzichten en aanwezigheid en manifesteer je met die Goddelijke aanwezigheid op de meest krachtige en diepgaande wijze. Je bent dan op een heel diep niveau verbonden en wordt één met die Universele wetten van dienstbaarheid.
Je wordt bij wijze van spreken een zuiver kanaal ...

De kracht van het verlenen van universele diensten kent geen grenzen. Hoe hoger je zielen stand, hoe beter je afgestemd bent. Iedere keer dat je universele diensten verleent, zal deze verbinding sterker worden. Je zielen stand verhoogt. De kwaliteit van de diensten die je verleent neemt aanzienlijk toe.

Hoe verleen je universele diensten?
Er zijn vele manieren om universele diensten te verlenen.
Een van de eenvoudigste en beste manieren is om je te verdiepen in mantra's en deze te gaan zingen.
Als een universele dienaar, beweeg je je in de richting van onvoorwaardelijke dienstbaarheid bij het maken van je keuzes.

Bidden is uit het lichaam treden, het lichaam vergeten, en de ziel vrij laten worden naar God. De dolende ziel vindt vrede, rust en welbehagen in God.


Toon Hermans
Dit is allemaal nieuw voor jou? Weet je niet welke vorm jou ligt?
Neem aub contact met ons op en we begeleiden je verder.
Contacteer ons

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven