Voor wie is het?

We willen niet heel de wereld helpen, maar we zijn wel wereldwijd bereikbaar!


Ongeacht waar we op dit moment in ons leven zijn aangekomen, waar we leven, waar we gaan en staan, we houden altijd ons einddoel voor ogen. Maar naast het einddoel, stellen we ook doelen op korte termijn.

We weten duidelijk waar we naartoe navigeren, op elk moment van de dag en WAAROM we doen wat we doen. We helpen onze klanten om meer en sneller voldoening uit het leven te halen. Maar wie zijn 'onze klanten' dan concreet?

Veel ondernemers spreken over niches, doelgroepen, marketing, de markt, strategiën enzovoort.

Wij spreken uiteraard ook over niches, maar bovendien over het "GAS" principe. Wil je tegenwoordig succesvol ondernemen, een onderneming opstarten of droomklanten aantrekken, dan moet je zorgen dat je Gepassioneerd, Authentiek en Specifiek bent.

En dat zijn we ook. Waarom?

Omdat we vertrekken van 'problemen' die we allemaal zelf hebben opgelost en 'verlangens', die we zelf hebben ingevuld. En alles wat je voor jezelf hebt kunnen oplossen, kan je ook beginnen oplossen voor een ander. Zo bouw je expertise op en word je een 'expert'.

Als experts zetten wij ons dus in met 'ons leven' en hoeven we eigenlijk niets te verkopen, geen marketingplannen te bedenken, geen sales te doen, ... want we werken in resonantie met onze klanten.


Wat je uitstraalt, trek je ook aan.


Enkel wat wij door en door kennen en zelf doorstaan hebben, dat lossen we nu ook op voor een ander.

Hieronder vind je een oplijsting terug van de specifieke oplossingen die we dus kunnen aanbieden:

Voor de particulier:

 • Persoonlijke sessie of training (online):
  * RTT Sessie
  * ConSoulting Training 1.1. (life- en business coaching)
  * Klank- en ademhaling sessie
 • Online Programma's of Groep Coaching
  * V Plan (APP)
  * De 4 Fasen Breathing Lab
  * De Happy Vibes Challenge
  * De 6 Weken Victory Challenge

Voor de Ondernemer/Professional:

 • Persoonlijke sessie of training (online):
  * RTT Sessie
  * ConSoulting Training 1.1. (life- en business coaching)
  * Klank- en ademhaling sessie
 • Online Programma's of Groep Coaching
  * V Plan (APP)
  * De 4 Fasen Breathing Lab
  * De Happy Vibes Challenge
  * De 6 Weken Victory Challenge

Voor het Bedrijf:

 • Workshops/Incentives/
 • spreker

Onze "droomklanten":

De droomklanten van Isabelle zijn: bewuste, hoog gevoeligen, op zoek naar de Happy Vibe.

De droomklanten van Bart zijn: ervaren professionals en ondernemers en de startende, creatieve millennials, die meer voldoening uit het leven willen halen.

Onze "markt":

Wanneer je beslist, op een zonnige dag in je leven, om met jouw bootje op een rivier te gaan varen, omdat je een goed idee hebt bedacht en dat aan de man wil brengen, maar al uw potentiële klanten op een andere rivier aan het varen zijn, dan is de kans klein dat je klanten gaat maken die dag.
Of je gaat veel werk verzetten, energie verspillen en uiteindelijk toch je boot op die andere rivier moeten inleggen.

Hoe uniek je ook bent, je dient je aan te passen aan wat de markt ROEPT wil je geen jaren verspillen.

Duidelijkheid is kracht:

Een werkgever tekende 3 cirkels in 't zand en vroeg aan 3 sollicitanten wat ze zagen.
De eerste zei: de pijlers van succes. De tweede antwoordde: ik zie tunnels. De derde zag 3 cirkels en kreeg de opdracht.

Het gaat altijd over iemand oprecht bekrachtigen. Of het nu gaat om relaties, gezondheid of financiën, we zijn altijd op zoek naar kracht, puurheid, eerlijkheid, wijsheden, inzichten, verbetering enzovoort. Maar als de opdracht, het traject, de verwachting, de weg, het pad, ... niet duidelijk is, dan kunnen we onmogelijk voldoening halen uit het leven.

Als particulier of ondernemer: je zoekt een praktische en efficiënte benadering, bovendien een bewezen methodiek of werkwijze en een coach of therapeut die je kan helpen om 'obstakels' weg te werken. Het stappenplan moet duidelijk zijn, eenvoudig en begrijpbaar. Je bent bereid je visie bij te sturen, maar je wil in resonantie kunnen samenwerken.

Als bedrijf
: je zoekt een innoverende teambuilding, een betrouwbare begeleider op jouw evenement of incentive, een zelf-training idee, een motivatie traject met populair thema of een inspirerende workshop, die de groepsdynamiek kan verbeteren.


Wij gaan op zoek naar de kern van een probleem, de basis van jouw verlangen en kijken vooral waar je exact instapt, waar je bent aangekomen in je leven op vandaag, zodat we het proces van de transformatie zo goed mogelijk kunnen toelichten.

Wij zetten ons in voor zij die:

 • meer en sneller voldoening uit het leven willen halen
 • hun energie, vitaliteit, immuniteit en uithoudingsvermogen willen boosten
 • ziekte willen voorkomen
 • hun relaties willen verbeteren (alle vormen van relaties)
 • hun financiën willen onderschrijven met stabiliteit en positieve evoluties
 • het succes van hun bedrijf willen pantseren
 • bewust willen worden van de oorsprong van succes en de essenties van succes willen bevatten
 • voldoening en succes willen delen met anderen

Een mens heeft 2 levens: het gekende, fysische leven en dat van je ziel. Het eerste is beperkt. Het leven van je ziel is eeuwig. Het doel van ons fysisch leven is om ons te dienen op onze zielenreis. Het doel van onze ziel is om de verlichting te bereiken. Jammer genoeg hebben miljoenen mensen te kampen met fysieke, mentale, emotionele en spirituele uitdagingen. Gaande van uitdagingen tot chronische aandoeningen. Maar een slechte financiële situatie kan je ook als chronisch zien. Daarom focussen we ook op klanten die:

 • zwaar ziek zijn of in een verwerkingsproces zitten
 • de weg kwijt zijn in 't leven, geen doel meer hebben of geen kracht meer hebben om voor iets te vechten
 • steeds dezelfde terugkerende patronen ervaren, zoals bv. kwaadheid, schulden, relaties die breken, ziekte, ...
 • zich niet goed voelen in hun vel of geen zelfvertrouwen hebben
 • stress hebben
 • geen energie meer hebben, een burn-out hebben of voelen aankomen
 • zich depressief voelen
 • meer zelf liefde en harmonie willen in hun leven
 • dagelijks allerhande negatieve emoties ervaren
 • geen innerlijke rust meer kennen

Neem hier contact op met ons.

Dag Isabelle,

Ik Cindy, ben een 9 maand geleden bij jou gekomen. Die dag zie ik nog altijd voor ogen. Heb toen ervaren wat Soul Healing is. Het was voor mij heel moeilijk om me bloot te geven aan iemand die ik niet kende, maar tergelijkertijd was het een verademing.

De 10 eerste keren dat ik bij jou op consultatie kwam, was het een gevecht met mijn eigen ziel, mijn karma was donker en ik wist niet hoe ik eruit moest geraken en daar heb jij me bij geholpen. Je hebt me terug leren ademen, liefde leren geven en van mezelf leren houden, hoe ik kwaad, boosheid, angst kon oplossen en vooral hoe ik mezelf en anderen vergeef! Daarbij ben ik ook Bart dankbaar om te leren zien naar mijn ziel vanbinnen met muziek, de workshops die jullie geven, zijn zo dankbaar en oplossend!

Ik had al 15 jaar niet meer gezongen, toch niet in een groep, mijn ziel was weg gestopt en jullie hebben me geholpen dit terug te openen. Waarbij Dank daar voor!

Isabelle, ik ben je ook zo dankbaar om de connectie met mijn paarden terug te vinden, het houden van en het samensmelten, heeft mijn activiteit en de kijk naar paarden verandert. Waarvoor dank!

Ik wil jullie samen ook bedanken voor de steun en het vertrouwen voor mijn gezin, niet enkel ik zelf ben verandert door de oefeningen te doen, maar onlangs zijn mijn kinderen die het moeilijk hadden met school en samenleving ook verandert! Mijn kinderen komen heel graag naar jou, ze zeggen dat hun hart meer openstaat en dat er meer kindjes luisteren naar wat ze zelf willen vertellen, die openheid bij kinderen is zo speciaal. Mijn kinderen Lisa en Robin zijn open geworden naar mezelf ook, ik heb een nauwere band gekregen met hen.

Graag zou ik jullie duizend maal willen bedanken, bedankt voor het vertrouwen, respect en openheid.

Liefs,

Cindy B. – Lisa en Robin – Steven G.

Cindy
Dit is allemaal nieuw voor jou? Weet je niet welke vorm jou ligt?
Neem aub contact met ons op en we begeleiden je verder.
Contacteer ons

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven