Belfida 'Me Candle': een gloednieuw Skinfood Ritueel

Een gelaat- en lichaamskaars als dagelijks welzijn- en skinfood ritueel

Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en de geurenpracht dat de wereld ons biedt. De BELFIDA me-candles zijn geboren uit liefde en geloof dat uw lichaam uw meest dierbare bezit is. Dit met een hedendaagse touch dat perfect bij onze urban levensstijl aanleunt. Elke individuele me-candle is het resultaat van zorgvuldige aandacht voor detail en subliem vakwerk.

Pure natuurlijke ingrediënten zoals rauwe cacaoboter, sheaboter, sojawas en cocos- en amandelolie vormen de basis van deze luxueuze welzijn & skinfood behandeling – dat tevens een diep vochtinbrengende werking heeft – en bevat tal van huidverzachtende omega’s, vitamines en mineralen en is de uitermate beste manier om zowel lichaam als geest te verzachten, te verhelderen en te kalmeren. Elk van de ingrediënten is zorgvuldig gekozen met de nodige aandacht welke huidherstellende voordelen dit kan opleveren.

BELFIDA combineert de meest kwalitatieve natuurlijke ingrediënten met de weelde en luxe van cosmetisch goud. Het combineren van gewoontes en overtuigingen – afstammend uit de oudheid – van wat cosmetisch goud te bieden heeft, maakt van elke BELFIDA ME-CANDLE een extreem luxueuze welzijn & skinfood behandeling met een verbluffend resultaat.

Licht de wiek en van zodra de was gesmolten is, giet de zijdezachte warme olie – waarvan het smeltpunt enkele graden boven de eigen lichaamstemperatuur ligt – zachtjes op de huid om deze te voeden, te verzachten en te hydrateren, terwijl het natuurlijke aroma van pure essentiële oliën de zintuigen prikkelt en uw huid geurrijk indompelt.

De hoogste kwaliteitsgraad van pure essentiële oliën en het gebruik van ambachtelijke mengtechnieken, zijn toegepast om de drie productthema’s te creëren binnen de BELFIDA ME-CANDLE COLLECTIE - 'SENSUAL - PURIFYING & THERAPEUTIC'Voel de sereniteit van het 'Belfida Skinfood Ritueel' als Eindejaarsgeschenk

Bent u op zoek naar een origineel & vernieuwend eindejaarsgeschenk om uw team, werknemers en/of relaties aangenaam te verrassen?
Of houdt u er gewoon van om uw team even te bedanken voor hun inzet, maar ziet u het breder & dieper dan de alledaagse relatiegeschenken?

“GEEF UW DIERBARE EEN MOMENT CADEAU OM DE BATTERIJEN EVEN OP TE LADEN & TE ONTVLUCHTEN AAN ALLE DAGELIJKSE BESLOMMERINGEN!”

Reeds enkele jaren hebben we ons verdiept in verschillende aspecten van het leven. Dit met één doelstelling : vitaal ouder worden op een plezante manier dat heel vertrouwd aanvoelt.
Niets zweverig, maar concreet & direct handelend! Als Con'soul'tant begeef ik me heel recentelijk op de markt met dit exquise product.
In het kader hiervan en vooral om onze Soul Consulting naar een hoger & unieker niveau te tillen, vertegenwoordigen we een ‘skin care experience 2.0’, zijnde ‘ME-CANDLEING’.

Dit werd onder de naam BELFIDA gedoopt.

Het betreft een luxueus huidverzorgingsproduct in kaarsvorm gemaakt van louter natuurlijke ingrediënten, pure essentiële oliën en gesterkt door de kracht van cosmetisch goud.

U kan wellicht denken : “Wat heeft een huidverzorgingsproduct als meerwaarde te bieden voor m’n team en/of directe relaties?”

Als mentor en Soul Consulent willen we mensen bewust maken dat 5 à 10 minuten per dag tijd voor zichzelf nemen, cruciaal is om vitaal door het leven te gaan.
De BELFIDA ME-CANDLES zijn hierin een ondersteuning en/of eerste aanzet om een ‘wellness moment @ home’ te ervaren.
Want een huidverzorgingsproduct dient niet alleen de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, maar dient ook voldoende vocht in te brengen en de gevolgen van huidveroudering te reduceren.
Verder – en cruciaal binnen onze lifestyle con'soul'tancy – dient huidverzorging, of SKINFOOD hoe ik het zelf omschrijf, mensen te beschermen tegen de effecten van een hectische 24/7 levensstijl.
Ontvlucht even aan alle beslommeringen en gun jezelf even die tijd tijdens een skinfood ritueel!

Ontdek er de meerwaarde & maak kennis met de BELFIDA ME-CANDLE en maak een afspraak. We komen met plezier de Me Candle voordelen toelichten.

Indien u nog steeds interesse toont & louter het beste voor uw werknemers, team en/of relaties wenst… neem dan even contact op.
Dit steeds geheel vrijblijvend! We kunnen samen bekijken hoe we elkaar kunnen vinden. Hoe we eventueel de BELFIDA ME-CANDLE kunnen personaliseren om uw naasten aangenaam te verrassen.
Te pleasen op de juiste manier waarbij zij terugdenken aan u wanneer ze de BELFIDA ME-CANDLE gebruiken! Verdien het wederzijds respect op een effectieve manier & laat uw mensen weten dat u met hen begaan bent!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven