Business Creativity Training

Business Creativiteit Training of Business Spiritualiteit inzicht

Wil je de consultant worden van jouw zakelijk succes en bedragen tot het succes van een ander? Dan is dit de gepaste training voor jou.

Een consultant is een specialist in het oplossen van een specifiek probleem. Je lost jouw specifiek probleem op en helpt anderen op een bijzondere manier om zijn of haar obstakels te overkomen.
Je ontfermt je dus over het geluk van een ander en teert hiervoor op eigen succes. Een heel proces.

Business Spiritualiteit

Je leert door het raam naar buiten te kijken en observeert wat de wereld denkt. Je realiseert dat er heel wat illusies in stand gehouden worden, waar mensen in geloven. Maar in welke waarheid geloof je zelf? De perceptie van de waarheid van anderen, is niet altijd de waarheid. Sta open voor een tegendraadse kijk op de markt en om alles in vraag te stellen wat je ooit hebt geweten. Je huidig geloof, je huidige visie zal je enkel maar verder af houden van wat je wil bereiken. Als je vernieuwing en nieuwe resultaten wil, dan moet je zelf ook willen vernieuwen. Als je de wereld wil veranderen, dan moet je eerst jezelf kunnen veranderen.

Het belang van een geluksgevoel in jouw natuurlijke biotoop.

Werken in een omgeving waar jij tot je recht komt en gevoed wordt, is de basis van jouw succes.

Door vallen en opstaan, vind je de bron van je kracht terug. Maar als je sneller en de grootste bereidwilligheid vooruit wil, is het van belang om met plezier in je zaak te staan. Daarom is het van belang om je doel en je middelen te kunnen definiëren. Niet vanuit jouw kennis en overtuigingen, maar vanuit de universele wetten. Want jouw persoonlijk doel verschilt nauwelijks dan dat van je medemens. Maar we veroorzaken wel gigantische verschillen.

Hoe bouw ik mijn bedrijf verder uit of hoe start ik mijn een bedrijf?

Volg een consulting programma om jouw gewenst resultaat te bereiken en de nodige oplossingen te vinden. Luisteren en leren is essentieel. Maak niet de fout die wij hebben gemaakt door impulsief te werk te gaan, je instinct te volgen, te denken dat je alles weet enzovoort, want vroeg of laat betaal je de rekening. Of persoonlijk, of zakelijk. Meestal beide. Sta open voor vernieuwing en om jouw overtuigingen compleet over boord te gooien. We zijn absoluut niet en nooit het hoogste beeld dat we van onszelf hebben, maar het laagste dat we kunnen aanvaarden. Onthoud dit voor de rest van je leven en je zal meteen al succes waarnemen, zonder ook maar 1 training te volgen.

We zijn geen gedisciplineerde gevechtsmachines die alles in 't werk zetten om iets te bereiken, maar we zouden Hemel en Aarde verzetten om ons levensstandaard te kunnen behouden en iets of iemand niet te verliezen. We zijn meer gehecht aan wat we hebben dan aan wat we willen of kunnen bereiken.

Als woorden en daden 'overeenkomen', krijgt je ziel de ruimte om te groeien.

Bart Taveirne
Dit is allemaal nieuw voor jou? Weet je niet welke vorm jou ligt?
Neem aub contact met ons op en we begeleiden je verder.
Contacteer ons

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven