Geleide meditatie via de ziel

Meditatie met je ziel - praten met en via je ziel

Wil je het leven leren leven dat je echt voor ogen hebt, lees dan deze onderstaande tekst aandachtig door.

We hebben ons leren verbinden via het hart, we hebben leren omgaan met energie.

Iedereen heeft het potentieel om een leven te ervaren gevuld met iefde, vrede, voorspoed, vreugde en meer. Onbeperkte hoeveelheden liefde, overvloed geluk en succes zijn beschikbaar. In essentie zijn we gevuld met een prachtig potentieel van onze ziel, dat wacht om te kunnen manifesteren. We dragen zaadjes van de kwaliteiten die we nodig hebben om ons te kunnen verbinden met het hogere doel van ons leven.

Ontdek hoe je deze kwaliteiten via zielsgeleide meditatie kan ontwikkelen.Doorheen ons leven hebben we allerhande negatieve emoties opgeslagen in ons lichaam, die ons weerhouden om onze hogere frequenties te laten trillen en te leven naar wat we eigenlijk verlangen. Ons hart en ziel openen (openstaan voor) is de start om het vermogen te ontwikkelen om liefde en andere kwaliteiten te geven en te ontvangen. Dit is het pad naar een gezonder, succesvoller en verlicht leven.

Al deze kwaliteiten belichamen en één laten worden met ons is het doel.

Wanneer we ervaren dat we vervolgens onze frequentie verhoogd hebben en lagere energieën hebben kunnen ombuigen naar positieve, dan kunnen we echt beginnen genieten van de diepere puurheid van 't leven. En dan stopt het gevecht stap voor stap. Alles wordt één.

Zielgeleide meditatie open de poort naar de hogere frequenties, die op Moeder Aarde beschikbaar zijn momenteel.

In deze meditatie gaan we onze focus richten op dierbare, unieke kwaliteiten. Eén voor één komen ze aan bod. En vervolgens gaan we de universele essenties stap voor stap gaan benaderen. Maar we starten met de frequentie van de grootste liefde om hart- en andere blokkades op te ruimen. Wanneer we dagelijks baden in deze frequenties, gaan we mondjesmaat weer ontdekken wie we werkelijk zijn. De zaadjes die in onze ziel geplant werden kunnen verder groeien en bloeien en we kunnen het leven beginnen leven dat we eigenlijk willen leven.

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven