Open Spirituele Kanalen

Open Spirituele kanalen leren ervaren en gebruiken in je dagelijks leven

Het openen van uw spirituele kanalen is voor uw persoonlijke en professionele ontwikkeling van groot belang. Er bestaan vier belangrijke Spirituele kanalen: Het zielen taal kanaal, het direct communicatie kanaal, jullie derde oog en het direct weten kanaal. Vele zakenmensen hebben een goed ontwikkeld direct weten kanaal. Getalenteerde zangers hebben dan weer een goed geopend zangkanaal dat de 7 chakra's verbindt met elkaar. Door het leren openen van je spirituele kanalen kan je een veel dieper bewustzijn ervaren. Je krijgt diepere inzichten over geluk, gezondheid, succes, en zoveel meer.

Je kan de kracht van de geopende kanalen gebruiken om boodschappen te leren ontvangen en te gebruiken om uw leven in alle mogelijke aspecten te verbeteren. .

Miljoenen mensen zijn op zoek naar de geheimen en oplossingen voor hun spirituele reis. Het openen van deze tunnels is een essentieel onderdeel van het proces op ieders spirituele reis.

De voordelen van het openen van uw verbindingen gaan eigenlijk voorbij aan het begripsvermogen.

In deze diepgaande en bijzondere workshop, leert u hoe u uw spirituele kanalen kunt openen en ontvangt u krachtig onderricht om dit proces te versnellen. U leert en ervaart:

• Wat zielen taal is
• De kracht en mogelijkheden van zielen taal
• Hoe u het zielen taal kanaal kunt openen
• Hoe u de zielen taal kunt vertalen
• Hoe u de zuiverheid van de vertaling ervan kunt vergroten
• Oefeningen om met behulp van de zielen taal voor allerhande transformatie processen
De workshops zijn onderverdeeld in drie niveaus.:

Niveau 1 - beginner
Niveau 2 - gevorderde
Niveau 3 - geavanceerde


Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven