Leer je hart voelen

De kracht van het hart en boodschap centrum

Iemand ontmoeten zonder spirituele levensstijl, maar het een levendig voorbeeld is van liefde en harmonie, is een uitzonderlijke ervaring.

Er lopen veel bijzondere mensen die een perfect voorbeeld zijn van wat we willen worden, wie we willen zijn en ons herinneren aan die spirituele citaten uit het Boeddhisme, Taoïsme en meer.

Ze tonen je de weg, maar jij moet ze belopen.


De kracht van je boodschapcentrum

ik weet hoe vogels kunnen vliegen en vissen kunnen zwemmen ... maar wie kan mij leren om mijn hart te voelen?

Ga mee op verkenningstocht in een veilige en liefdevolle omgeving.

  • ontdek de kracht in jezelf - leer geluk vinden in jezelf - bouw aan de fundatie
  • Wat is energie en hoe kunnen we hiermee onszelf (en de ander) in balans brengen?
  • Wat is ons zelf-herstellend vermogen en hoe kunnen we hiermee leren werken?
  • Hoe kunnen we ons opnieuw leren verbinden en in contact komen met ons gevoel?
  • Hoe kunnen we leren luisteren naar onze ziel, hart, geest en lichaam?
  • Hoe kunnen we gezonder en gelukkiger leven?

We werken met praktische oefeningen, beweging, geleide meditaties en klank.
Er zal in iedere sessie genoeg ruimte zijn voor vragen en het delen van ervaringen.

MeConnectMe

MeConnectMe gaat over de verbinding die jij maakt met jouw hart met de bedoeling om jezelf en anderen met 7 krachtige inzichten over het boodschapcentrum (of de hartchakra) te bekrachtigen.

Wanneer je een beetje als ons bent, zal je er meer van bewust worden hoe snel de dingen veranderen in onze wereld.
We vertoeven allemaal, persoonlijk en/of zakelijk in een periode van overgang.

Het boodschapcentrum is 1 van basis energie centra. Een open hart- en boodschapcentrum ontwikkelen is een uiterst belangrijk aandachtspunt. Dit energiecentrum is verantwoordelijk voor vele gezondheid- en levensaspecten. Het is de basis waar jouw emoties in balans kunnen worden gebracht, inclusief bezorgdheid en depressie. Het is ook een belangrijke centrum waar jouw zielen communicatie zich ontwikkeld. Het is het centrum van de liefde, de vergeving, ons karma, alle levens transformaties en jouw ziel verlichting. Blokkades in dit centrum kan ook impact hebben op je financiën.

Inzicht en oefening zijn dus de sleutel.

Waarom is het belangrijk om je hart te voelen (en volgen)?

Je gezonde intuïtie volgen, je eigen gezonde grenzen bepalen en je verbinden met de wijsheden die je bezit door connectie met jezelf.
Belang van verbinden met je innerlijk lichaam.Wanneer we in verbinding gaan met ons innerlijk lichaam kunnen we pas tot onze ware essentie komen
De meeste mensen zitten fulltime in hun 'mind'. Gedachten, angsten, zorgen, pijnlijke gebeurtenissen, overtuigingen, opinies, ... Waardoor onbalans ontstaat. Wanneer we negatieve emoties ervaren (onbalans, angst, verdriet, kwaadheid, etc...) zijn we de verbinding met onszelf verloren, die uiteindelijk van vitaal belang is. Wanneer je terug connectie maakt met je onderbuik (plaats die de levenskracht bezit) zal er een connectie ontstaan met een universele bron, waar we alle antwoorden en oplossingen kunnen vinden. Dit is de key tot heling. Hoe meer we deze levenskracht ontwikkelen hoe sterker we emotioneel, mentaal en lichamelijk worden. In onze onderbuik is krachtige energiecentrum aanwezig - de Lower Dan Tian genaamd. Dit veld (wat het is eigenlijk een licht-bal-veld) kan je via een krachtige oefening activeren. Het zal ook je lichaam en geest in balans brengen.

We kunnen enkel verantwoordelijkheid nemen bij onszelf. Alles begint bij onszelf. Door te weinig zelfkennis voelt je je niet gewaardeerd.

Hoe werkt het?

Alles staat in verbinding met ons essentie (de ziel). Wanneer we connectie maken met onze ziel, kunnen we dus veel sneller obstakels voorkomen worden en wegwerken. In ons hart is een klein vlammetje aanwezig. Wanneer we ons daarmee verbinden, laten we de koorden met de drama’s van het leven los. Dan pas kunnen we onvoorwaardelijke liefde geven en elke situatie aanpakken. Wanneer we onvoorwaardelijke liefde kunnen geven, kunnen we ons hart openen en zal de energie in alle richtingen beginnen stromen. De ziel van het hart draagt een boodschap. Leer de inhoud te ontvangen. Wanneer we onze intuïtie volgen zal ons pad succesvoller verlopen. Maar door allerlei kwetsuren hebben we allerlei lagen rond ons hart gevormd en verder vermijden we de verbinding wanneer we erop gewezen worden.

Door ons hart te volgen worden we bewust. Bewustwording begint bij jezelf. Bewustwording is een levensles.

Vele mensen gebruiken hun talenten niet. Veel mensen geloven niet eens dat hun dromen en visies waardevol zijn, laat staan werkelijkheid kunnen worden. Wanneer creatieve mensen een administratieve job uitoefenen, zal dit een enorme inspanning vergen en zal deze persoon er veel langer over doen dan iemand die een passie heeft voor administratief werk.
Gevolg: het is niet rendabel voor het bedrijf. Het kan niet renderen voor de werkgever en de partijen lopen niet gelukkig. Het hart loopt vast.

Wanneer iemand iets met passie doet, heeft dit altijd succes.

Jezelf ontdekken kan ... door een connectie te maken met jezelf.

Hoe kunnen we ons hart leren volgen?

Door oefeningen. Tools die zich a.h.w. vastklampen aan onze motor en vaardigheden ontwikkelen. Er ontstaan samenhang. We leren jou de bind- en hechtingsmiddelen kennen waarmee je het metselwerk kan beginnen. We gaan alle elementen vastkleven in je onderbuik (want daar is de plaats waar alle oplossingen te rapen liggen). Daar is een licht-bal-veld aanwezig. Een krachtveld, die we kunnen ontwikkelen en onze chaka’s (zielehuizen) bekrachtigen.

Hei Heng Hong Ha - spreek deze klanken (mantra) uit en ervaar wat het doetMijn ervaringen - Isabelle

Ik kwam in een gezin terecht waar vele verstoringen waren. Heel veel onbalans en overwerkte emoties stapelden zich op, vooral in mijn lichaam. Ik miste heel veel liefde in mijn jeugd en was altijd zoek naar liefde van anderen, waardoor moeilijk neen kon zeggen in die tijd. Waardoor ik mezelf vergat. Ik deed heel veel voor andere mensen en verloor mezelf. Maar ik volgde mijn hart ook niet. Ik deed heel veel uit verplichting en was niet eerlijk t.o.v. mezelf. Ik werd zelfstandige en werkte ook nog eens samen met mijn man in zijn bedrijf. Maar deed dit vooral ter ondersteuning en niet vanuit mijn hart. Ik kon mijn passie niet vinden in evenementen en de cocktailwereld. Mijn diepste wens was mensen gelukkiger en gezonder maken. Via coaching, begeleiding, meditatie en meer. Toch had ik niet de kracht om op 1 of andere manier mijn droom in te vullen. Ik had al verschillende wegen bewandeld van energetisch werk voor mezelf en anderen.
Maar toch overheerste de angst, had ik te weinig zelfvertrouwen en de diepere wonden, die niet geheeld werden uit het verleden bleven de struikelblokken op mijn pad. Ik bleef deze patronen jaar na jaar volhouden. Anderen mensen plezieren, een goed gevoel geven en vooral vluchten van mezelf. Tot op een dag ... ik werd wakker en kon me niet meer bewegen. Mijn arm opheffen was al teveel. Ik geraakte niet meer uit mijn bed. Was levensmoe en vooral opgebrand en depressief. Ik kon me op dat moment geen burn-out permitteren. Dus ging ik zoeken op internet. Via een Oosters onderricht kon ik de garenkloof in mezelf leren zien en begrijpen. Zo ontdekte ik de kracht van oefenen en kon ik mijn burn-out op 6 maand tijd transformeren. Ik werkte 2 uur per dag en mijn oefeningen werden mijn kapstok - ik voelde in mijn hart en ziel dat dit mijn redding was. Door de nieuwe energiestroom kwamen vele emoties vrij. Mijn vermoeidheid nam in het begin misschien wel toe, omdat alles in mijn lichaam zich moest herschikken. De klos garen in mijn lichaam ontrafelde zich en verdween stap voor stap. Ik gaf niet op en deed verder, elke dag opnieuw, elke dag opnieuw, elke dag opnieuw ... dit is de enige oplossing.
Na 6 maand ondervond ik verzachting, mijn lichaam werd lichter en lichter. Ik vond mijn vreugde en evenwicht terug. En voelde me vooral terug gegrond.


You need Power, only when you want to do something Harmful, Otherwise Love is Enough to get everything done.

Charlie Chaplin
Dit is allemaal nieuw voor jou? Weet je niet welke vorm jou ligt?
Neem aub contact met ons op en we begeleiden je verder.
Contacteer ons

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven