Leren omgaan met energie

Waarom leren omgaan met energie als avond sessie, workshop, zelftraining of teambuilding?

Om je energie te kunnen behouden en te versterken, heb je een rustig veld nodig. In dat veld kan je creëren en naar je toe laten komen, wat bevorderend is voor de samenleving.

Het natuurlijk proces daarin zijn gang laten gaan, is het kenmerk van de wijze persoon. Dus wanneer de zaken niet lopen zoals je het wil, dan moet je ze niet willen hervormen.

Breng eerst orde in wat je reflecteert en waar je aandacht aan geeft, binnen en buiten jezelf.

Leer een veld te scheppen waar je je eigenbelang beperkt, zoals het werkt in de natuur. Het zal je doen zien dat het goede, wat leeft in jezelf, je zal leiden naar jouw belangrijke bijdrage voor de maatschappij.

Maar dan op een natuurlijke manier, zonder door de-mens-gemaakte wetten.

Verruim jezelf en overwin, leeg jezelf en word succesvol, luister naar jezelf en je dromen komen uit.

AANDACHT RICHTEN

Door je aandacht te richten op wat er in je leeft, veeleer dan je te richten op het vergroten van jouw kennis of overtuigingen, vermijd je heel wat problemen. De focus op behoud van energie, met als doel om aanwezig te zijn in het heden, is

veel sterker dan het vergaren van kennis, die je wil aanwenden om anderen te onderrichten binnen vooropgestelde wetten. Die strijd om macht, leidt altijd tot complicaties in ’t leven.

Je aandacht richten op datgene wat er in je leeft, brengt je in verbinding met een kracht waarvan de rijk wijdte niet kan inschatten. En dat is het veld waar we samen kunnen in vertoeven.

PRAKTISCH MEDITEREN - IN EEN ENERGETISCH VELD

  • Richt je aandacht altijd op de onvoorwaardelijke liefde, eerst bij jezelf. Vul er jezelf mee op en ervaar hoe deze energie anderen bereikt. Je zal beginnen te begrijpen hoe het Universum werkt. Jouw drang om te willen controleren en te domineren zal afnemen en de deugd van de onvoorwaardelijke liefde zal neerdalen over jouw hele bestaan en zij die met jou op een of andere manier met jou verbonden zijn.
  • Beleef tijdens je meditaties altijd alles oprecht en integer, het zal je geest sneller tot rust brengen. En ‘karma-wise’ zal het enkel maar voordelig uitkomen, wanneer je vanuit deze de praktische beleving ook de belichaming wordt van integriteit en oprechtheid. Vergroot tijdens jouw meditaties ook de ruimte waar je met je aandacht vertoeft. Je huisvest uiteindelijk een energie (ziel) op een plek in je lichaam (wat je niet gewoon bent. Het is een tip die weinig leraren met je zullen delen. Een ziel wil reizen in ruimte en tijd en een onvoorwaardelijke kader. Dus gelimiteerde observatie kan haaks staan op de grootsheid van jouw oprechtheid en integriteit.
  • Ervaar de tederheid wanneer je mediteert. Het voelt als een gevoelige, respectvolle kracht, niet als een zwakte. Het is veel belangrijker om goed en vriendelijk te zijn in jouw energetisch veld, dan juist, belangrijk of superieur. Laat je ego varen dat anderen wil domineren, controleren of richting wil geven. Zak weg in het ritme en de klanken van het Universum. Surf op de golven van tederheid in plaats van een gevecht aan te gaan met jezelf. Klachten, frustraties en ongenoegen zullen verdwijnen.
  • Laad je op met ondersteunende, liefdevolle gedachten. Zelfliefde en zelfzorg. Zie je jezelf leven in een wereld van goede daden. Deze door meditatie-gevormde-energie zal anderen ver buiten je verwachtingen vooruit helpen. Enkel nog maar de gedachten. En sneller je deze levensstijl ook gaat toepassen, hoe groter de impact op jouw leven. De zaken die je nodig hebt, komen automatisch naar je toe. Ondersteunend denken, mediteren, handelen en leven gaat over jou bewustzijn over dienstbaarheid. En wees gerust, de meeste mensen die echt succesvol zijn, weten waarover ik spreek.

Deze 4 tips kan je als ‘roadbook’ gebruiken, om simpele Universele evidenties te beleven en fulltime te gaan toepassen en ze straks a.h.w. onder de Universele kerstboom kan leggen.

De grootste voldoening haal je uit ‘het geven’ en ‘het dienstbaar’ zijn, niet uit het voordeel voor jezelf. Pas het toe en zie maar wat er op je pad komt.

DE KRACHTTECHNIEKEN (kan als workshop of teambuilding worden geboekt)

De energie, die we als het ware gebruiken om meerwaarde te geven aan ‘t leven, speelt een belangrijke rol in ons bestaan.

Soorten energie en kracht

Het soort energie waarover ik wil spreken, is een kracht. We hebben het dan over lichaamskracht, geestkracht, zielskracht en klankkracht. Dit zijn de 4 krachten waar wij dagelijks mee werken.

Maar je kan nog dieper gaan ...

  • Geestkracht bijvoorbeeld stuurt de daadkracht.
  • Lichaamskracht verrijkt de werkzaamheden, driftkracht, de vitaliteit, prana (levensenergie) en meer.
  • De zielskracht vergroot jouw vertrouwen, durf en de diepte waarin je beweeglijk wordt.
  • De klankkracht tenslotte is de expressie en het klankbord, de begeleider van jouw lusten, de transformator van je ideeën, de performer in jou, het karakter van wat je zegt, doet en denkt.

Gronden en afschermen is essentieel!

WAAROM ALS WORKSHOP OF TEAMBUILDING?

Nieuwe impulsen / innovatief brainstormen / nieuwe creaties / absenteïsme verlagen / motivaties verhogen / burn-out vermijden / dalende cijfers in balans brengen / uitgeblust gevoel ombuigen /

Leren omgaan met energie is FUN. Er wordt gelachen en ontdekt. Het is INTERACTIEF dus je zit niet stil. Het eindigt INDIVIDUEEL maar je deelt wat je wil.

Leren omgaan met energie omvat MEDITATIE TECHNIEKEN. Tijd dus om je te leren verbinden. Je komt in BEWEGING om de energie te laten stromen. We gebruiken KLANK als expressie van je ontdekking.

INNOVATIEF CONCEPT

Wanneer we in verbinding gaan met ons innerlijk lichaam, dan pas kunnen we onze ware essentie ontdekken.

Voor bedrijven en bedrijfsleiders is het is een duurzame oplossing om teams doorheen alle resultaat gebonden aspecten te loodsen.

Ze krijgen antwoorden, ontdekken nieuwe invalswegen, verteren tegenslagen veel sneller, krijgen diepere inzichten, transformeren negatieve groepsemoties veel sneller, er gaan nieuwe poorten open, ze zijn

beter gewapend tegen ziektes en burn-out, … kortom, … ze leren als een krijger in hun kracht te staan en kunnen hun collega’s en werkgever beter van dienst zijn.

De meeste mensen vertoeven fulltime in hun mind en ervaren dikwijls onbalans of negatieve emoties. Dit straal je uit, dit werk je uit, … maar dit werkt niet.

Rust vinden verwijdert wat je niet nodig hebt. Wanneer we negatieve emoties (zoals onbalans, angst, verdriet, kwaadheid, en meer) opmerken, zijn we al lang de verbinding met onszelf verloren. Deze connectie is nochtans van vitaal belang.

Wanneer je terug connectie maakt met je ‘onderbuik’, leg je automatisch een lijnverbinding met de Universele bron, waar trouwens alle antwoorden en oplossingen aanwezig zijn.

Dus je gaat je leren verbinden, je leren gronden en afschermen! De grondingsoefeningen zijn cruciaal.

Energie opslaan & energie boosten = winst op alle niveaus. Hoe meer we levenskracht ontwikkelen, hoe sterker we worden. (zowel emotioneel, mentaal en lichamelijk).

In onze onderbuik zijn een paar krachtige energiecentra aanwezig, die via oefening kunnen geactiveerd worden. Dit zal ons in balans brengen. Miljoenen mensen over de hele wereld passen deze technieken toe, waarom jij niet?

Het is de tijd waar we ontwaken en ons openstellen voor oude wijsheid en moderne technieken .

GEMAKKELIJK TE LEREN, AANGENAAM OM TE DOEN

Het is niet zoals bij vele andere technieken, die concentratie vereisen of allerhande regels omvatten. Het is Natures Way.

PRAKTISCHE INFORMATIE & BIO

Pathway To Success, dat zijn wij: Isabelle en Bart. Ook wij hebben onze weg af te leggen en botsten in het verleden op patronen en problemen, die zich bleven herhalen ondanks het feit dat we verschillende vormen van zelfontdekking hadden onderzocht.

Contacteer ons voor meer info over ons coaching atelier. Boek dit duurzaam programma (uniek in België) en ervaar deze persoonlijke methode, zodat ook voor jou succes kan ontstaan.
boek nu deze workshop of uw teambuilding via
www.pathwaytosuccess.be | bart@pathwaytosuccess.be | +32 475 38 48 36

Life's most persistent and urgent question is, WHAT ARE YOU DOING FOR OTHERS?

Martin Luther King
Dit is allemaal nieuw voor jou? Weet je niet welke vorm jou ligt?
Neem aub contact met ons op en we begeleiden je verder.
Contacteer ons

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven