Universele Meditatie

WAAROM MEDITEREN?

Miljoenen mensen wereldwijd mediteren dagelijks. Sommigen beoefenen bekende soorten meditatie, die door de eeuwen heen werden doorgegeven, terwijl anderen zich concentreren op technieken die specifieke vaardigheden ontwikkelen. Hoewel meditatie een persoonlijke ervaring is, zijn beoefenaars en onderzoekers zich echt bewust van de voordelen van meditatie.

Wat is het geheim achter meditatie? Het antwoord bestaat uit twee woorden: creatieve visualisatie. Let wel, hoe je creatieve visualisatie toepast, maakt een wereld van verschil. Of een specifieke vorm van meditatie ontstond in China, India, Tibet, Noord-Amerika of ergens anders, hij zal waarschijnlijk onder één van de volgende categorieën vallen: open meditatie of gesloten meditatie.

DENKEN TIJDENS DE MEDITATIE

Eén van de grootste uitdagingen voor de meeste mensen die net met meditatie beginnen, is concentratie. De simpele instructie ‘stop met denken’ is waarschijnlijk één van de meest uitdagende opdracht voor beginners.
De intentie is het volgen van de geest. Velen verliezen de moed en geraken gefrustreerd door de ‘monkey mind’. Echter, indien je worstelt met het stoppen met denken, zie je een heel belangrijke universele wet over het heeft: ‘Volg de natuurlijke weg’. Als je geest nood heeft aan denken, laat het dan denken. Uiteindelijk is een gedachte het product van de geest. Laat ons een uniek aspect van Universele Meditatie delen dat je visie op het denken tijdens meditatie zal veranderen. Terwijl je oefent, gebruik je je geest om allerlei soorten beelden te creëren en ze in je onderbuik te plaatsen. Terwijl je dit doet, zullen er vele andere gedachten bij je opkomen, geassocieerd aan de meditatie of net niet. Maak je geen zorgen. Behandel elke gedachte als een goede gedachte.
Kom en leer meer over de ware geheimen van meditatie.

UNIVERSELE MEDITATIE

We leiden je in een basis Universele Meditatie tijdens één van onze wekelijkse bijeenkomsten (zie agenda). Wanneer we klaar zijn, na de wekelijkse les, zullen we ook uitleggen wat de wijsheid is achter de Universele Meditatie.
Wat is Universele Meditatie?
Universele Meditatie is een onvoorwaardelijke dienaar van het universum. Verbind je met deze onvoorwaardelijke dienaar en oefen. Ontvang de onmetelijke zegeningen en voordelen die deze universele dienaar naar je toe brengt: levenstransformatie, zielverlichting, wereldvrede, universele harmonie en universele verlichting.

Wanneer we Universele Meditatie beoefenen, waarom plaatsen we dan al onze visualisaties en beelden bewust in onze onderbuik?

Kom en leer meer over de ware geheimen van universele meditatie.

  • Klankkracht – Chant of zing bijzondere vibraties en geluiden, heilige heling mantra’s, je eigen Zielen taal of Zielenzang, Divine Zielenzang, en Tao songs.
  • Mind power – Creatieve visualisatie. Waar je je focus plaatst, is waar de energie heen stroomt of hoe energie zich voortbeweegt.

Success is only meaningful and enjoyable if it feels like your own. Find people who will make you better.

Michelle Obama
Dit is allemaal nieuw voor jou? Weet je niet welke vorm jou ligt?
Neem aub contact met ons op en we begeleiden je verder.
Contacteer ons

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven