Verbinden via klank

Wat is muzi’kale?

Muzi’kale leert je om je terug te verbinden met de essentie van wie je werkelijk bent.
Het gaat om het leren ervaren van de hogere frequenties, stromend doorheen je zangkanaal, vanuit de bron.

Tien jaar had ik mijn piano met moeite nog aangeraakt. Wanneer ik begon te componeren en zong, kreeg ik meteen pijn aan de stembanden. Ik zag hoe andere muzikanten probleemloos het podium op gingen. In elke opleiding die ik volgde, leerde ik hetzelfde. Maar de pijn, de ontgoochelingen en de blokkades ... daar kon niemand mij bij helpen. In april 2014, na een lang verhaal, belandde ik in Toronto op een Tao Song Tao Dance Tao Music workshop. Ik wou dat certificaat behalen. Maar de vereiste was les volgen bij een professionele zangeres. Helene Ziebarth. Wat daar gebeurde, heeft mijn leven eerlijk gezegd gered. In geen enkele zangles of opleiding kreeg ik te horen wat zij me toevertrouwde. De manier waarop zij me in 3 sessies van 1 uur heeft doen ontwaken, was onvoorstelbaar. Ze sprak over 'het licht' binnentrekken via je kruinchakra. Waaw... en geloof het of niet, ... ik zag het en ik voelde het.

Musiceren vanuit de Tao, gaat over het helende vermogen van de bronklanken. Wanneer men zingt vanuit de ziel of luistert naar bronklanken, dan stap je in het veld van de hoogste frequenties. Bij dans bijvoorbeeld, wordt de dans ook weer geleid vanuit dat veld. Jouw geliefde ziel danst in jouw lichaam wanneer je een Tao Dance danst of ernaar kijkt. De Chi (vitale energie) beweegt zich door jouw hele lichaam om ziel, geest en lichaam samen te laten smelten. Idem wanneer je zingt.

Waarom Muzi’kale?

Recente wetenschappelijke studies hebben ontdekt dat bepaalde geluidsfrequenties toebehoren aan verschillende delen in het lichaam. Therapeutische geluid- en bewegingstoepassingen kunnen je ziel, hart, geest en lichaam afstemmen op elkaar, je energie balanceren, maar ook jouw innerlijk welbevinden (soms instant) herstellen.
Tao bronklanken bevatten de hogere bronfrequentie en vibratie van liefde, vergeving, compassie en licht. Je lichaam resoneert op een natuurlijke wijze met deze opbouwende frequenties en reageert erop door vitaliteit en een goede gezondheid te activeren.

Deze Tao geluid- en bewegingsoefeningen dragen dus Source power, inclusief:

  • bron frequentie en vibratie om de frequentie en vibratie van jouw gezondheid, je relaties en financien af te stemmen en daarmee te kunnen transformeren
  • de frequentie van liefde, die blokkades kan laten smelten en vele aspecten van het leven kan transformeren
  • de frequentie van vergeving, dat innerlijke vrede en innerlijke vreugde brengt
  • de frequentie van compassie, die je energie, je uithoudingsvermogen, vitaliteit en je immuniteit een boost geven
  • de frequentie van licht dat een helend effect kan hebben, ziektes kan helpen voorkomen, een zuiverend en verjongend effect kan hebben en vele aspecten van het leven kan transformeren

Ervaar deze frequenties, de innerlijke vreugde en de schoonheid van Tao Song, Tao Dance en Tao Music.

Het is een unieke onderricht. Het is een manier om te ontdekken wat je werkelijk wilt in je leven. Het brengt je tot rust. Het kan je hart diep raken. Iedereen ervaart het op een andere manier. Het geeft je een gelukkig en vrolijk gevoel.

Hoe werkt het?

Wanneer we onze zielenzang naar buiten brengen, zijn we aan het werk. We verlossen ons systeem van allerhande negativiteit. Tao muziek kan jou opnieuw verbinden met je ware zijn, je ware essentie, je ware zoektocht in het leven. Tao muziek kan nieuwe openingen geven om struikelblokken in het leven te transformeren. Wanneer we naar Tao muziek luisteren kan onze wereld stilstaan en kunnen we opgaan in gevoelens van vreugde. Wanneer we de klanken van onze ziel naar buiten brengen, leer je een wereld ontdekken die enorm bevrijdend is voor je lichaam en geest.

Hoe Muzi’kale toepassen?

Via een code 3396815 (San San Jui Liu Bao Yao Wu) brengen we onze zielen taal uit. Wanneer we deze code heel snel zingen komt er een speciale stem uit je mond en dit is de zielen taal. Zielen taal is de universele taal. Wanneer je dit

uitbrengt is dit een zeer krachtige tool voor bijvoorbeeld verjonging, energie boost en om ongelooflijke inspiratie op te doen.

Wij hebben 4 spirituele kanalen. Direct weten kanaal, 3e oog, zielen taal en directe zielencommunicatie.

Wat is Sound Healing dan?

Een van de beste manieren om te helen is door gebruik te maken van spirituele klanken. Deze speciale vorm van healing transformeert blokkades op een spiritueel niveau. Wanneer bepaalde frequenties het hart binnen dalen via muziek, kunnen blokkades ineens ontpoppen tot een inzicht, een bewustzijn of verschuiving in het lichaam. Nieuwe wegen kunnen opengaan, dromen en wensen kunnen in vervulling gaan wanneer de intentie en de wil aanwezig is om blokkades te transformeren. Naar spirituele muziek luisteren of mantra's, was voor mij de fijnste manier om te mediteren.
Maar Tao mantra's (Heilige klanken) componeren of beluisteren werkt nog dieper. De magie van een Tao mantra of het luisteren naar Tao muziek, zijn de onhoorbare trillingen. Je hoort ze dus niet, maar voelt ze. Je voelt letterlijk hoe muziek helend werkt.

Ontdek, ervaar en proef van de universele klanken die aanwezig zullen zijn tijdens een Muzi'Kale avond. Verwen jezelf met een bad vol liefde, licht, vrede en harmonie. Je kan jezelf herladen met een symfonie van hoge frequenties die een boost geven aan je ziel, je lichaam en je geest.

Misschien sta je wel open voor onze methode maar heb je het moeilijk om de eerste stap te zetten?
Tijdens een Muzi'Kale sessie kan je leren loslaten en ervaren hoe je bepaalde overtuigingen en blokkades kan transformeren, zonder dat je zelf iets moet doen.
Je kan jezelf leren aanvaarden zoals je nu bent.

We begeleiden en helpen iedereen om je zielen taal kanaal en andere kanalen te openen.

Sound healing opleiding volgen

Je kan een individuele sound healing opleiding volgen of in groep. Dan kom je best eerst naar een Muzi'Kale avond. Meer info kan je terugvinden op in onze agenda.

“If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his language, that goes to his heart.”

Mandela
Dit is allemaal nieuw voor jou? Weet je niet welke vorm jou ligt?
Neem aub contact met ons op en we begeleiden je verder.
Contacteer ons

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven