Onze werkwijze

Eerst weten en geloven, dan zien!

Is er enkel bewustwording nodig is om een transformatieproces te versnellen? Kan iedereen doorbreken en het verschil gaan maken.

Soms volstaat het om anderen te helpen hun dromen te realiseren, om zelf te kunnen doorbreken.

Onze coaching en therapievorm leiden je naar de essentie, naar datgene wat écht belangrijk is in jouw leven en ook effectief werkt.

We schrappen wat niet meer accuraat is en we voegen toe wat plezier brengt. Zo blijft er meer ruimte over om rustig je weg te blijven bewandelen, onderweg naar vrijheid en geluk.

Een traject bij Pathway To Success volgen is een unieke ervaring en effectief ook een verrijking.


Concreet:

1/ Het begint altijd met een verkennend gesprek, de oriënterende fase. Tijdens het vrijblijvend en gratis intakegesprek, gaan we na of er wederzijds een match is, maar vooral of we effectief een oplossing kunnen aanreiken.

2/ Oplossingen vormen bij ons de basis voor de start van een succesvolle samenwerking!

3/ We gaan altijd na wat je enerzijds wilt bereiken, maar ook wat je zelf denkt dat je nodig hebt.

4/ Bij een overeenkomst hoort een 'volmondige ja' en dan starten we het project pas op.

5/ Bij een RTT gerelateerde overeenkomst zijn we wettelijk verplicht een samenwerkingscontract te laten ondertekenen. Een formaliteit dus.

6/ Facturen worden voor aanvang van een samenwerking betaald. Opgeven, daar doen we niet aan mee. We willen beiden resultaten en dus zetten we ons in tot het eind, tot we ons doel bereikt hebben.

7/ Wederzijdse verantwoordelijkheid: jij doet wat je moet doen en wij doen ons werk. Hierover maken we duidelijke afspraken en dan hoeven we daar niet meer op terug te keren.

8/ Vertrouwelijkheid: is cruciaal.

9/ Zakelijke afspraken: een afspraak is een afspraak. Maar afspraken kunnen altijd ook worden herzien, weliswaar enkel in samenspraak. Nooit eenzijdig.

10/ Wij zijn experten en hebben dus ook onze expertise. We werken met kennis van zaken en deskundigheid op het gebied van RTT Therapie en Coaching.

11/ Het beloofde resultaat: Dat wordt altijd uitvoerig besproken en geschetst. Samenwerken zonder een doelstelling op korte of lange termijn, heeft weinig zin. Samenwerken is hier de sleutel om het resultaat te kunnen bereiken. Wij geven richting aan, dikwijls ook de sleutels mee, maar we kunnen de deuren niet in jouw plaats openen.

12/ We werken als gecertificeerde coaches, o.a. volgens de methodiek van Marissa Peer, de filosofie van Prof. Paul de Blot, de NLP technieken, en vele andere. We hebben wereldwijd zelf coaching en training gevolgd, bij de besten in hun vak. Maar onze grootste bron aan inspiratie, kennis en expertise, vinden we elke dag in het leven zelf. Daarom kunnen we vooral stellen dat we onze eigen referentie zijn, gecertificeerd en 'goedgekeurd' door het leven zelve.

13/ Tijdens een training, een coaching of persoonlijke sessie behandelen we de thema’s steeds zoals overeengekomen. Tijdens een 1 op 1 of persoonlijke sessies zoomen we in op jouw specifieke uitdagingen en nemen we alle aspecten onder de loupe.

14/ We focussen ons op dat wat jij nodig hebt, maar toch nog net buiten je bereik lijkt te liggen.

Lieve Isabelle & Bart,

Ik heb het altijd geweten, en altijd gedacht, van onze eerste ontmoeting, dat er meer was. Ik vond het altijd al een blij weerzien, onbevangen en open.
We spraken af om een healing bij te wonen. Daags ervoor kreeg Sabine te horen dat ze darmkanker had. Gaan of niet ? Toch maar. Hartelijke ontvangst, veel ruimte voor gesprek , warm omringd en thuiskomen-gevoel. Een eerste groepshealing, onwennig , vreemd.... zielezang ? We waren al blij dat we wat rustig konden zijn, dat er een "stil " moment was, allebei bang, angstig en onzeker over onze toekomst. Sabine stond een zware operatie te wachten , chemotherapie... . 's Anderdaags morgen gebeurde er "iets" aan de ontbijttafel. Wij werden een kleine verschuiving gewaar. Niet echt een verandering, het was meer een gevoel. Wij praatten en konden dingen benoemen en voelden ons lichter, gesterkt. Sabine wou nog graag een sessie vóór de operatie. Hebben we gedaan, deze gaf haar kracht. Er was een grote ontlading en we begonnen dingen in een ander soort perspectief te zien, echt in een ander "licht".

Soms zijn de dingen die we niet kunnen veranderen de dingen die ons veranderen.

In ons geval zeer zeker, wij zijn dankbaar. Sabine haar genezingsproces verloopt zeer goed, de groepshealings zijn verrijkend. Ook de ervaringen worden gedeeld. Wat op zich al interessant is en je wordt soms echt uit je comfort zone gehaald, gaat naar een andere frequentie en leert denken in een andere level.

Voor ons is nog veel onbekend. We weten niet wat te verwachten of wat er gaat gebeuren, maar we houden van het leren en het is absoluut een meerwaarde in ons leven. We leren terug gelukkig zijn met onszelf, we leren relativeren, delen.

We weten zeker dat de kanker er niet zomaar gekomen is, krijgen het moeilijk uitgelegd, maar wij komen veel dichter bij elkaar.

Nog één ding: we zeggen veel vaker terug dank je wel tegen elkaar.

Schoon.. Toch ?

Warm,

Rudi & Sabine
Dit is allemaal nieuw voor jou? Weet je niet welke vorm jou ligt?
Neem aub contact met ons op en we begeleiden je verder.
Contacteer ons

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven