Onze 'WHY'

Waarom? Omdat we anderen willen helpen hun beste leven te gaan leiden

Persoonlijk moeten we eerlijk bekennen dat alle grootse plannen in ons leven een andere wending kregen. De voldoening hebben we vooral te danken aan wat ons toeviel, niet door een erfenis of de loterij, maar door een samenhang van omstandigheden, relaties en gunsten. De voldoening waar we op vandaag van genieten, kwam letterlijk naar ons toe, we herkenden het meer en meer en maakten er uiteindelijk ook gebruik van.


Wat ons dikwijls ontbrak waren de inzichten!

Veel mensen hopen en verlangen de dag van vadaag, ze wachten op een 'wonder'. Ze wachten op de droomprins, verwachten dat het zal beteren met de kids, kijken uit naar een droomvakantie of een pauze op professioneel vlak waar ze kunnen doen wat ze willen.

Wel, je kan letterlijk bestellen wat je nodig hebt. Goed nieuws toch? Ja, wij, Isabelle en Bart, hebben het over de Miracle Days en de Opportunity Days. Het maakt niet uit of je een werknemer, ondernemer, professional, ouder of millennial bent. Bewust of onbewust. Ontwaakt of niet. Hooggevoelig of niet. Je kan dagelijks bestelling wat je nodig hebt en dan is het maar een kwestie van tijd meer tot je het ontvangt. Oh ja ... vergeet je naam niet te vermelden!


Jij bent zelf het wonder, een fantastische creatie, dus je hoeft nergens meer op te wachten of te hopen. Dat droomleven, is er al. Dat succes, die voldoening, de droompartner, de goede gezondheid... alles hangt letterlijk boven je hoofd, ... en het is je helemaal gegund.

Je mag gerust door het leven gaan, gefocust op jezelf, jouw doelen, jouw dromen, jouw problemen en uitdagingen, maar wij hebben geleerd dat als je inziet dat je een wonderbaarlijke creatie bent, al de rest ook volgt. En van zodra je dit principe onder de knie hebt, kan je anderen beginnen helpen om ook het beste leven te gaan leiden dat ze zich kunnen inbeelden.

Jij kan dus, heel concreet, het antwoord zijn op het verlangen, de hoop, de zoektocht van iemand anders.


Je hebt armen gekregen, dus je kan ze gebruiken om anderen te omhelzen, een stem om er anderen mee aan te moedigen , benen om anderen aan te tonen hoe je een pad succesvol kan bewandelen.

Maar het principe is dat het altijd en allemaal OK is en dat jij het antwoord kan zijn in het leven van een ander.

Jij kan het teken zijn, waar iemand op wacht. Je kan het touwtje zijn dat men in handen wilt nemen. De aanmoediging, degene die even belt en motiveert, degene die het juiste berichtje verzonden heeft op het juiste moment, je kan het onderwerp of het thema zijn, de angstverdrijver, de breker van de twijfels, ... je kan echt IEMAND ZIJN in het leven van een ander. En jij ben zo iemand, anders was je deze tekst niet aan het lezen.

Als jij weet en gelooft dat er Miracle Days bestaan, Opportunity Days, en elke dag consequent blijft wandelen op je pad, dan zal jij straks het verschil kunnen maken in het leven van een ander. En dat is wat wij ook doen, elke dag consequent verder reizen, in een weten, in een geloof, ... dat iedereen recht heeft op een beter leven.

We komen elkaar niet zomaar tegen. Jij hebt een taak, wij hebben een taak en er mag succes zijn, vriendschap, een nieuw begin, een andere kijk op het leven, ... alles kan en mag en daarom is het belangrijk dat we gaan praten met elkaar. Het is belangrijk om te beseffen dat we de gunsten kunnen ontvangen, elke dag en wij, Isabelle en Bart, proberen daarom het verschil te maken in het leven van een ander.

Het leven is zoveel spannender als je je realiseert dat jij het wonder bent, dat de gunsten boven je hoofd hangen en dat iemand een antwoord kan zijn in jouw leven.


Persoonlijke ontwikkeling en groei

Elk jaar maken we grootse plannen, waar meestal niets van terecht komt. We willen het beste bereiken op de beste manier. Maar we vergeten dat de omstandigheden sterk kunnen veranderen. Dan lopen al onze plannen mis.

Ons verstand is op zichzelf niet zaligmakend voor het realiseren van onze plannen.

Van geslaagde ondernemers hoor ik vaak dat we te weinig rekening houden met wat ons toevalt en dat we meestal te verstandelijk te werk gaan.

Daarom luisteren we altijd en met veel belangstelling naar iemands verhaal. We krijgen meestal de juiste ingeving door, praten erover en dan wordt iemand enthousiast. Daarna volgt de rest, de doorbraak, het succes, de voldoening.

We weten dat succes heel vaak door toeval tot stand komt, maar dan moeten we daarvoor openstaan en ons niet laten beperken door het rationele denken. Ons verstand is op zichzelf niet zaligmakend voor het realiseren van onze plannen. We moeten ons dus trainen, ons blijven ontwikkelen.

Ons leven is als een ijsberg waarvan we maar 10% kunnen zien, 30% vaag zichtbaar is en 60% zelfs volledig onzichtbaar. De Titanic hield hierbij geen rekening met deze onderkant van de ijsberg en ging ten onder.

Grootse plannen, die geen rekening houden met de onzichtbare binnenkant van ons leven, blijken het niet te halen. De zintuiglijke buitenkant van ons leven samen met ons verstandelijk inzicht geven maar een beperkt zicht op de mogelijkheden die het leven ons te bieden heeft.

Onze spirituele kracht blijft zintuiglijk en verstandelijk onzichtbaar maar blijkt wel effectief te werken. Het is het gebied van onze diepste verlangens en verwondering voor nieuwe inzichten dat ons in beweging brengt.

Ga dus even zitten, leg alles aan de kant, denk nu even enkel aan jezelf en bezin. Hoe graag wil ik het leven kunnen leiden dat ik me kan visualiseren?

Kunnen we alles bereiken wat we willen?

We hebben onze ervaringen over groei en evolutie vastgelegd in een begrijpbare levensstijl.

Onze inzichten over de weg van de persoonlijke ontwikkeling staan hieronder opgelijst, zodat je meteen al aan de slag kan. Ga wel na wat voor jou werkt en hoe je spiritualiteit kan ontwikkelen?

  • Leven wil zeggen: 'beïnvloed worden' en 'afzien'
  • Lijden wil zeggen: 'gehecht zijn'
  • Het eind van alle pijn: is altijd in zicht
  • De weg naar het eind van de tunnel: is lang
  • De lengte wordt bepaalde door: de juiste kijk, correcte gedachten, waardevolle woorden, goede daden, eerlijk handelen, duurzame handelingen, een sterke geest en gepaste focus.
  • Koester: de middenweg
  • Laat je inspireren door sprekers en Meesters uit de geschiedenis en rond jou
  • Ontdek en bescherm je eigen kracht, maar luister ook naar het onderricht van wie jou inspireert
  • Staak nooit de zoektocht naar de hoogste waarheid, al moet je afzien, onthechten, geduld uitoefenen, kwaliteiten ontwikkelen, bedrogen worden, extreem gaan, vals onderricht krijgen, ontkracht worden of de valse profeet moet laten begaan.

Verlies nooit je verbinding met het hoogste goed, accepteer je laagste zelfbeeld en loop jouw autoriteit nooit voorbij.Je kan een persoonlijke sessie boeken en samen gaan we na hoe we jouw relaties, gezondheid of financiën kunnen bekrachigen.
isabelle@pathwaytosuccess.be

Ik wil graag jullie gids zijn tijdens een persoonlijke sessie - Isabelle

Tijdens een persoonlijk coaching sessie zal ik je een uur begeleiden, zodat je de hoofdoorzaak leert begrijpen van de uitdagingen in je fysieke leven en/of je zielenreis.
Of we werken samen aan jouw bewustzijn. Zo zal je uiteindelijk innerlijke rust vinden.
We gaan kijken wat jouw ziel nodig heeft. We gaan de uitdagingen analyseren of doorheen je toekomstplannen scannen.
Als je een persoonlijke telefonische sessie wil plannen of je wil via Skype coaching boeken, dat kan.
Tijdens en na elke persoonlijke sessie ontvang je, naast de diverse technieken die we je meegeven, een uniek geschenk, die ik reserveer voor zij die een individuele sessie opnemen.
Een training, coaching of sessie zal gaan over de thema’s die voor jou nu belangrijk zijn. In de 1 op 1 sessies zoomen we in op jouw specifieke uitdagingen en nemen we alle aspecten onder de loep.
We focussen ons op dat wat jij nodig hebt, maar toch nog net buiten je bereik lijkt te liggen.Zelf hebben we uitgebreide, educatieve trainingen en ontwikkelingsprogramma’s gevolgd en we blijven permanent investeren in nieuw onderricht.
We gaan door met het ontwikkelen van onze vaardigheden, via unieke workshops, congressen en seminaries (nationale en internationale) die onderricht, oefeningen en meer omvatten.-

The man with the greatest soul will always face the greatest war with the low minded person.

Albert Eintein
Dit is allemaal nieuw voor jou? Weet je niet welke vorm jou ligt?
Neem aub contact met ons op en we begeleiden je verder.
Contacteer ons

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven