Innerlijke rust vinden

Volg de eenvoudige weg en leef in vrede met jezelf - het maakt niet uit hoe...


Leer eerst de wijsheid van de innerlijke rust te begrijpen. Daarna kan je het manifesteren.

Om de innerlijke rust te vinden, in harmonie te leven, de stilte te begrijpen, de kracht van de eenvoud te vatten, is het belangrijk om de corrupte deeltjes in ons bestaan uit te zuiveren.

We werden opgevoed met regels en leven in een maatschappij overspoelt van de wetten, wat een artificiële wereld ontwikkeld. Wij als mens rebelleren daartegen, als poging om dat natuurlijk evenwicht van het harmonieus samenzijn te bewaren.

We dienen de eenvoudige weg te bestuderen en ons over te geven aan de natuurlijke stroming van de universele energie, om in rust en vrede te kunnen leven.Werk eerst aan je persoonlijke ontwikkeling, je bewustzijn, je gronding & afscherming. Daarna is het van belang om de kunst van het manifesteren te leren toepassen, anders blijven patronen zich maar herhalen. Wanneer je innerlijke rust hebt gevonden, gaan we ons focussen op datgene waar je je op afstemt en hoe je andere frequenties kan gebruiken om patronen weg te werken. We gaan kijken (lezen) hoe jouw leven, jouw fysieke realiteit eruit ziet. Via specifieke technieken gaan we intunen en een nauwkeurige reflectie weergeven van jouw innerlijke en spirituele reiswereld. We gaan stilstaan bij datgene wat zich manifesteert in jouw leven en uitleggen hoe het komt dat je dit (bewust of onbewust) hebt aangetrokken. Dus ben je bereid te luisteren naar je eigen hart en de taal van je Ziel. En vervolgens kunnen we meer diepgaande technieken aanleren.

Je gelooft ons niet of staat er niet voor open ... ai!

Als je de plek van je ziel erkent, kan jij je spirituele reis echt starten. Door meditatie en heling en het openen van je spirituele kanalen. Het brengt je terug naar je hart. Connectie met je Ziel is je opnieuw verbinden met jezelf. En meditatie laat het je NU ten volle beleven. Je leert jezelf en je eigen leven zo heel goed kennen. Je wordt jezelf bewust van emoties, verdriet, angsten en pijn. Je leert ze ook via meditatie te transformeren. Breng rust in ziel, geest en lichaam. Zie jezelf zoals je werkelijk bent, zo zie je vanzelf waarmee je aan de slag kan. Wees op een bewuste manier jezelf en wil die innerlijke rust vinden!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven