Dienstbaarheid: een denkwijze

Dienstbaarheid staat voor een levenswijze zonder gehechtheid en persoonlijk belang.

Deze alomvattende wijsheid overtreft de dualiteiten en beperkingen, die door onze ego's gecreëerd werden.

Wat is dienstbaarheid: je vrij voelen, happy en altijd inzetbaar om anderen te helpen.
Het maakt niet uit welk werk je verricht, zolang je maar dienstbaar bent - volgens jouw hoogste bewustzijn - Universeel gezien, dus liefst op grote schaal.

Een universele dienaar verleent Universele diensten, door te werken met Universele Liefde, het Universele licht en vanuit een hoge graad van zuiverheid.
Of je nu werkt als arts, architect, verkoper, freelancer, huismoeder, verpleegster of chauffeur, ober of ingenieur ... het dienstbaar hart is wat telt.


Geef iemand een beetje liefde, ontvang een beetje liefde. Geef iemand meer liefde, ontvang meer liefde. Geef iemand onvoorwaardelijke liefde, ontvang de onvoorwaardelijke liefde.
Wanneer je onaangename diensten verleent, waaronder doden, schade berokkenen, misbruik maken van anderen, klagen, bekritiseren en vergelijken, dan zal je lessen leren.


Verleen een kleine onaangename dienst, leer kleine lessen.
Verleen meer onaangename diensten, leer zwaardere lessen.
Verleen heel onaangename diensten,
leer enorme lessen.

Deze wet beschrijft hoe het universum werkt. De kracht en betekenis van universele dienstbaarheid.
Het doel van het leven is dienen. Wanneer je universele diensten verleent, ben je op een speciale manier afgestemd en verbonden.
Wanneer je onvoorwaardelijke universele diensten verleent, begrijp je de Goddelijke inzichten en aanwezigheid en manifesteer je met die Goddelijke aanwezigheid op de meest krachtige en diepgaande wijze. Je bent dan op een heel diep niveau verbonden en wordt één met die Universele wetten van dienstbaarheid.
Je wordt bij wijze van spreken een zuiver kanaal ...

De kracht van het verlenen van universele diensten kent geen grenzen. Hoe hoger je zielen stand, hoe beter je afgestemd bent. Iedere keer dat je universele diensten verleent, zal deze verbinding sterker worden. Je zielen stand verhoogt. De kwaliteit van de diensten die je verleent neemt aanzienlijk toe.

Hoe verleen je universele diensten?
Er zijn vele manieren om universele diensten te verlenen.
Een van de eenvoudigste en beste manieren is om je te verdiepen in mantra's en deze te gaan zingen.
Als een universele dienaar, beweeg je je in de richting van onvoorwaardelijke dienstbaarheid bij het maken van je keuzes.

Lieve Isabelle & Bart,

Ik heb het altijd geweten, en altijd gedacht, van onze eerste ontmoeting, dat er meer was. Ik vond het altijd al een blij weerzien, onbevangen en open.
We spraken af om een healing bij te wonen. Daags ervoor kreeg Sabine te horen dat ze darmkanker had. Gaan of niet ? Toch maar. Hartelijke ontvangst, veel ruimte voor gesprek , warm omringd en thuiskomen-gevoel. Een eerste groepshealing, onwennig , vreemd.... zielezang ? We waren al blij dat we wat rustig konden zijn, dat er een "stil " moment was, allebei bang, angstig en onzeker over onze toekomst. Sabine stond een zware operatie te wachten , chemotherapie... . 's Anderdaags morgen gebeurde er "iets" aan de ontbijttafel. Wij werden een kleine verschuiving gewaar. Niet echt een verandering, het was meer een gevoel. Wij praatten en konden dingen benoemen en voelden ons lichter, gesterkt. Sabine wou nog graag een sessie vóór de operatie. Hebben we gedaan, deze gaf haar kracht. Er was een grote ontlading en we begonnen dingen in een ander soort perspectief te zien, echt in een ander "licht".

Soms zijn de dingen die we niet kunnen veranderen de dingen die ons veranderen.

In ons geval zeer zeker, wij zijn dankbaar. Sabine haar genezingsproces verloopt zeer goed, de groepshealings zijn verrijkend. Ook de ervaringen worden gedeeld. Wat op zich al interessant is en je wordt soms echt uit je comfort zone gehaald, gaat naar een andere frequentie en leert denken in een andere level.

Voor ons is nog veel onbekend. We weten niet wat te verwachten of wat er gaat gebeuren, maar we houden van het leren en het is absoluut een meerwaarde in ons leven. We leren terug gelukkig zijn met onszelf, we leren relativeren, delen.

We weten zeker dat de kanker er niet zomaar gekomen is, krijgen het moeilijk uitgelegd, maar wij komen veel dichter bij elkaar.

Nog één ding: we zeggen veel vaker terug dank je wel tegen elkaar.

Schoon.. Toch ?

Warm,

Rudi & Sabine
Dit is allemaal nieuw voor jou? Weet je niet welke vorm jou ligt?
Neem aub contact met ons op en we begeleiden je verder.
Contacteer ons

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven