Waarom Con'soul'tancy?

Wat aandacht krijgt zal groeien

Meer aandacht voor je eigen diepere verlangens, je relatie, gezondheid en financiƫn, is een belangrijke bijdrage voor verbetering. Als het hart en de aandacht ontbreekt, kunnen we niet genezen. Richt dus je aandacht eerst op je diepere verlangens. Dit is wat we geleerd hebben.

Durf de toevlucht aan tot jezelf en wacht niet op externe waarheden of invloeden. Je kan wel een consultant raadplegen, maar wees er nooit afhankelijk van.
Leef in de onvoorwaardelijke vrijheid van tijd en ruimte, om eerst je ware zelf te kunnen ontdekken, je te kunnen loswringen van het leed, angsten, zorgen, de maatschappelijke illusies en meer.

Het antwoord zal je vinden in het centrum van je wezen - je Ziel en in de stilte. En ook door degelijke bewustwording consultancy kan je veel harde leerscholen vermijden.
Je zal leren kijken naar de donkere delen van jezelf en je laagste zelfbeeld leren optrekken naar een hogere norm voor jezelf. Leeft niet in de illusie dat een ander jou de waarheid zal vertellen.

Ja, het leven kent inderdaad vele uitdagingen en hardnekkige patronen, die zich enkel blijven herhalen als je er zelf niets aan doet. Als consultant en nu ook con'soul'tant kunnen we het pad open leggen, maar jij moet zelf al het werk doen. Wij kunnen begeleiden, maar dit traject aangaan, betreft jouw inzet.

waarom soul healing

Iedereen kent ze: de financiƫle uitdagingen, echt- of vechtscheiding, vreemdgaan, misbruik, depressie, ziekte, burn-out en zoveel meer. Het maakt niet uit hoe rijk of succesvol je bent.
Soms een lijdensweg met verdriet en pijn, maar het drijft ons om te zoeken naar 'oorzaak en oplossing'.

En op die manier kwamen wij tot inzicht dat de stille wandeling naar het diepere Zijnsbewustzijn, het healing proces dus, uit 3 stappen bestaat.

  • Stap 1: de fysieke ontdekking, de fysische vorm van healing, alle fysische activiteiten en onze mind.
  • Stap 2: de energetische technieken, alles tussen de cellen, de beweging en de zoektocht.
  • Stap 3: healing op niveau van de Ziel, het diepere werk, de gedisciplineerde levensstijl en onvoorwaardelijke vrijheid.


Vroeger losten wij stress en tegenslagen op via stap 1. We maakten tijd om te joggen, we gingen een hele dag naar de sauna, zochten de natuur op, gingen op reis, opteerden voor massage, enzovoort, ... of we organiseerden letterlijk een feestje met lekker eten en alcohol. Maar de dag nadien bleek het patroon zich te herhalen. In 't beste geval kregen we enkele dagen rust en konden van onze fysieke investeringen een dag of 3-4 verder genieten.

Dus we zochten verder. We wilden terugkerende patronen kunnen doorbreken. En zo ontdekten we nieuwe werelden. We investeerden in cursussen over energie, bewustwording, aura lezing en noem maar op. We hebben 6 jaar Reiki gevold en werden zelf Reiki Master. We reden van hier naar daar om de betere therapeuten en artsen te kunnen ontmoeten en lieten ons behandelen met acupunctuur, voetreflexologie, homeopathie, ashtanga yoha, rebirthing, butoh dans, energetische massages, Engelen healing, ... en noem maar op. En het hielp, de ontlading was groter, de verwerking ging sneller, enzovoort ... tot op een zeker niveau. Maar de essentie die we zochten, het definitief doorbreken van een terugkerend patroon, het diepere inzicht en vooral het sluitende antwoord, bleef achterwege.

Tot op een dag ... Isabelle kreeg op de de koop toe een zware burn-out en Bart een complete disbalans van geest en lichaam. Isabelle kon niet meer wandelen, eten, was futloos en had geen zicht meer op haar toekomst. En Bart teerde op mindpower terwijl zijn lichaam op was. Dit conflict, deze strijd was zo uitputtend en destructief. Maar de burn-out bracht Isabelle opnieuw aan het lezen ... en op een blog van Andreas Moritz las ze, uit het niets, plots over een Master die onderricht gaf over Soul Healing en de kracht van de Ziel.

Wij naar Berlijn. Mei 2014. Ons leven heeft op 3 jaar tijd een ommekeer gekend die niet te beschrijven is. Vrienden, kennissen, relaties, familieleden hebben ons gek verklaard en zelf volledig de rug gekeerd. Maar we wisten dat dit de enige waarheid omvatte. De ziel, daar moesten we zijn. Dit moesten we inzien. De Ziel is de baas. De ziel stuurt. Geest en lichaam volgen.

Wat is de ziel? Daar kan je geen definitie op kleven. Je moet het zelf ervaren en beleven.
Wanneer we vele uitdagingen hebben in het leven zijn we op zoek naar oplossingen en ontdekken we allerhande vormen van Healing.
We bewandelen verschillende wegen en ons bewustzijn groeit.
We ontdekken het fysische niveau, passeren het energetische niveau en komen terecht op het zielenniveau.
De ziel draagt een boodschap. Dit is de essentie van het leven. De ziel is een lichtwezen.
De ziel heeft eigen kracht en frequentie. Alles en iedereen draagt een ziel (boodschap).
Een relatie draagt een boodschap, een orgaan draagt een boodschap, jouw business draagt een boodschap.
Wanneer er uitdagingen zijn in een relatie, draagt deze relatie een negatieve boodschap. Miljoenen mensen zijn op zoek naar de ziel.
Waarom zijn miljoenen mensen op zoek naar de ziel?
Omdat alle blokkades zich bevinden op zielenniveau. We hebben uitdagingen op 3 niveaus: financieel, relationeel en op vlak van gezondheid. Alles kan onder deze 3 rubrieken berusten.
De kernoorzaak en de kernblokkades worden pas aangepakt op zielenniveau.
Wanneer de blokkades in de ziel eerst geheeld worden, zullen de oplossing komen zowel op financieel-, relatie- en gezondheidsniveau.

De eerste healing bij Isabelle voelde als een warme verwelkoming en ik voelde meteen dat het klikte.
Ik vertelde over mijn blokkades.
Ik heb de sessie heel bevrijdend en diepgaand ervaren en voelde me ook lichter worden achteraf.

Dank je wel lieve Isabelle

Isa Ly
Dit is allemaal nieuw voor jou? Weet je niet welke vorm jou ligt?
Neem aub contact met ons op en we begeleiden je verder.
Contacteer ons

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven