Over ons

Wil je sneller "Voldoening" uit het leven kunnen halen?

Voldoening halen uit het leven

Wil je kunnen zijn wie je echt bent en kunnen leven in functie van je hoger doel of hoger potentieel?

  • Wil je graag dat succes kunnen versnellen?
  • Meer voldoening uit het leven kunnen halen?
  • Uw impact op vandaag kunnen verdubbelen?
  • Uw carrière weten te versnellen?
  • Wil je uiteindelijk ook doorbreken?
  • En gezonder leven?
  • Of ... die droompartner aantrekken?

Dit kan, ... soms letterlijk in een paar 'uur', soms op een paar weken tijd, dankzij onze revolutionaire en transformerende methodes en leefwijze.

transformatieve therapie

Begin vandaag al te genieten van meer vrijheid, meer succes, die voldoening en doorbraak.

Wees jouw geluk, wees je eigen baas, of ... kies waar, wanneer en met wie je wilt werken.
Verander dus niet één aspect van je leven of loopbaan, neen, verander meteen je hele leven - en dat van anderen.

De sleutel om die voldoening uit het leven te kunnen halen is: leer het beste van de allerbesten om zelf van het allerbeste te kunnen genieten!

Volg dus RTT Therapeute Isabelle en ConSOULtant Bart en leer dezelfde transformatietechnieken aan, die zij bij klanten (uit verschillende landen) gebruiken.

Profiteer van meer dan 20 jaar zakelijke ervaring en 6 jaar coaching ervaring. Isabelle en Bart blijven ondertussen hun stapstenen en bouwblokken delen, waarmee je levens veranderende transformaties ondergaat en een impactvol, doelgericht leven zal kunnen leiden.


Isabelle is een gecertificeerde "Rapid Transformational" Therapeute (RTTP), een Award winnende en complete oplossing-gebaseerde behandeling, die snelle effectieve resultaten biedt. Deze methode combineert de uitgangspunten van hypnotherapie, psychotherapie, NLP, CGT en neurowetenschappen.

Isabelle is een ervaren en gecertificeerde therapeute en teert ook op meer dan 20 jaar ervaring als freelancer.

Isabelle heeft 6 jaar ervaring in het een-op-een werken met klanten en haar ervaring met het behandelen van klanten via RTT (inclusief CEO's, ondernemers, atleten, ...) en helpt bewuste en hooggevoelige mensen, om dezelfde snelle en effectieve resultaten te bereiken door de "Rapid Transformational Therapy" (RTT).
Bart is een ervaren ConSOULtant (coaching met de ziel) & Gecertificeerde "Breatheology" Instructeur, spiritueel ondernemer, spreker en klank coach. Hij haalt kracht uit meer dan 20 jaar zakelijke ervaring in podiumkunsten, events en incentives.

Bart heeft inmiddels zelf al 3 bedrijven opgestart en heeft dus een pak ervaring met bedrijven en corporate events (ook overzee) en is bovendien de bedenker van diverse succesvolle concepten, zoals ConSOULting, Business But Peace en zijn Victory APP (V Plan).

Bart heeft 6 jaar ervaring in het werken met klanten een-op-een en 3 jaar ervaring in het helpen van klanten om hun SOULfest te beleven, een gebalanceerd en evenwichtig leven te leiden.

Bart helpt creatieve millennials, ervaren professionals en werknemers in '9-5' om die voldoening uit het leven te halen, een bedrijf op te starten of te laten groeien en om de 3 belangrijkste pijlers van het leven (relaties, gezondheid en financiën) in evenwicht te brengen.Een levensstijl dus, die we graag met jullie willen delen.

Contacteer ons voor meer info over onze werkwijzen en holistisch programma en maak kennis met onze unieke en persoonlijke methodes, zodat je sneller voldoening uit het leven zou kunnen halen.


Isabelle & Bart


Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven