Over ons

Een zinvol pad om met plezier van te genieten!

Als kind komen we tot leven, een gratis geschenk waar we met plezier van kunnen genieten. Met vallen en opstaan vind je de bron van je kracht. (Prof. Paul de Blot)

Elk van ons heeft een welbepaalde weg af te leggen, een uniek pad dat voor ons is voorbestemd. Het loopt over bergen en dalen en soms langs moeilijk begaanbare wegen. Op die momenten wil je iemand die naast je staat en je de weg toont. Pathway To Success wil zo'n gids voor je zijn en je helpen tijdens heldere en donkere momenten.

Keuzes maken

Wij hebben vooral geleerd om steeds betere keuzes te maken en daardoor plezier te hebben in ons leven. Goede keuzes zijn zinvolle keuzes. En die geven expressie aan wie je bent. Goede keuzes geven je kracht. Een goede keuze is afgestemd op het unieke doel in 't leven en worden bezield door je diepste verlangens.

Het doel van ons bedrijf is ons persoonlijk doel

Pathway To Success, dat zijn wij: Isabelle en Bart. En wij willen gelukkig en gezond zijn. We willen leven met plezier en ons terug zo vrij voelen als een kind.

Ja, ook wij hebben onze weg af te leggen en ook wij botsten in het verleden op patronen en problemen, die zich bleven herhalen ondanks het feit dat we ons jaren hebben verdiept in verschillende vormen van healing technieken, via cursussen, opleidingen, inwijdingen en meer. Er was evolutie, maar geen stabiliteit in de groei.

Deze weg en eigenlijk ons holistisch leven, leerde ons veel en het maakte ons vooral bewust van de essentie van succes in het leven. We kwamen tot het besef hoe we deze patronen kunnen transformeren tot positieve kanalen, met de hulp van Zijnsbewustwording, Zelf ontdekking, de kracht van zelf heling (Self-Healing). We kennen dit in België als zelf-heling en de zelf-heling methodes om ons fysiek, emotioneel en spiritueel lichaam opnieuw in balans te brengen.

Een ervaring die we graag met jullie willen delen en laten ervaren.
Contacteer ons voor meer info over onze werkwijzen en holistisch programma en maak kennis met onze unieke en persoonlijke methodes, zodat ook voor jou succes kan ontstaan.

Isabelle & Bart

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven