Getuigenissen

Ik ben Linda en specialiseer mij in creatieve therapie en gezonde voeding.

Ik heb een healing ondergaan bij Isabelle van Pathway to Success.

Het voelde heel goed om in de gewijde ruimte binnen te komen waar enkele krachtige kalligrafieën aanwezig zijn. Het korte voorgesprek voelde zeer betrokken. De healing die erna volgde liet een vredevolle energie over me heen komen. De energetische reiniging had duidelijk invloed op mij, want ik voelde me na de sessie lichter en opener, alsof er een sluier van me afviel en weer even kon zien welke kleuren het licht allemaal heeft. De verdere dagen gingen gepaard met wat vermoeidheid maar waren snel voorbij. Zo een healing geeft weer meer draagvlak en helderheid om het leven verder aan te vatten.

Mijn dankbaarheid is groot.

Linda

Dag Isabelle en Bart,

Wou jullie nog van harte danken voor de krachtige helingavond rond transformatie van uitdagingen deze week.

Tijdens jullie zielezang en pianomuziek voelde ik zowel in als rond mijn lichaam hogere vibraties inwerken.

Was erna heel wat lichter in mijn hoofd en meer gegrond.

Dankbaar dat ik erbij mocht zijn.

Nog veel succes op jullie pad.


Frida

Lieve Isabelle & Bart,

Ik heb het altijd geweten, en altijd gedacht, van onze eerste ontmoeting, dat er meer was. Ik vond het altijd al een blij weerzien, onbevangen en open.
We spraken af om een healing bij te wonen. Daags ervoor kreeg Sabine te horen dat ze darmkanker had. Gaan of niet ? Toch maar. Hartelijke ontvangst, veel ruimte voor gesprek , warm omringd en thuiskomen-gevoel. Een eerste groepshealing, onwennig , vreemd.... zielezang ? We waren al blij dat we wat rustig konden zijn, dat er een "stil " moment was, allebei bang, angstig en onzeker over onze toekomst. Sabine stond een zware operatie te wachten , chemotherapie... . 's Anderdaags morgen gebeurde er "iets" aan de ontbijttafel. Wij werden een kleine verschuiving gewaar. Niet echt een verandering, het was meer een gevoel. Wij praatten en konden dingen benoemen en voelden ons lichter, gesterkt. Sabine wou nog graag een sessie vóór de operatie. Hebben we gedaan, deze gaf haar kracht. Er was een grote ontlading en we begonnen dingen in een ander soort perspectief te zien, echt in een ander "licht".

Soms zijn de dingen die we niet kunnen veranderen de dingen die ons veranderen.

In ons geval zeer zeker, wij zijn dankbaar. Sabine haar genezingsproces verloopt zeer goed, de groepshealings zijn verrijkend. Ook de ervaringen worden gedeeld. Wat op zich al interessant is en je wordt soms echt uit je comfort zone gehaald, gaat naar een andere frequentie en leert denken in een andere level.

Voor ons is nog veel onbekend. We weten niet wat te verwachten of wat er gaat gebeuren, maar we houden van het leren en het is absoluut een meerwaarde in ons leven. We leren terug gelukkig zijn met onszelf, we leren relativeren, delen.

We weten zeker dat de kanker er niet zomaar gekomen is, krijgen het moeilijk uitgelegd, maar wij komen veel dichter bij elkaar.

Nog één ding: we zeggen veel vaker terug dank je wel tegen elkaar.

Schoon.. Toch ?

Warm,

Rudi & Sabine

Dag Isabelle,

Ik Cindy, ben een 9 maand geleden bij jou gekomen. Die dag zie ik nog altijd voor ogen. Heb toen ervaren wat Soul Healing is. Het was voor mij heel moeilijk om me bloot te geven aan iemand die ik niet kende, maar tergelijkertijd was het een verademing.

De 10 eerste keren dat ik bij jou op consultatie kwam, was het een gevecht met mijn eigen ziel, mijn karma was donker en ik wist niet hoe ik eruit moest geraken en daar heb jij me bij geholpen. Je hebt me terug leren ademen, liefde leren geven en van mezelf leren houden, hoe ik kwaad, boosheid, angst kon oplossen en vooral hoe ik mezelf en anderen vergeef! Daarbij ben ik ook Bart dankbaar om te leren zien naar mijn ziel vanbinnen met muziek, de workshops die jullie geven, zijn zo dankbaar en oplossend!

Ik had al 15 jaar niet meer gezongen, toch niet in een groep, mijn ziel was weg gestopt en jullie hebben me geholpen dit terug te openen. Waarbij Dank daar voor!

Isabelle, ik ben je ook zo dankbaar om de connectie met mijn paarden terug te vinden, het houden van en het samensmelten, heeft mijn activiteit en de kijk naar paarden verandert. Waarvoor dank!

Ik wil jullie samen ook bedanken voor de steun en het vertrouwen voor mijn gezin, niet enkel ik zelf ben verandert door de oefeningen te doen, maar onlangs zijn mijn kinderen die het moeilijk hadden met school en samenleving ook verandert! Mijn kinderen komen heel graag naar jou, ze zeggen dat hun hart meer openstaat en dat er meer kindjes luisteren naar wat ze zelf willen vertellen, die openheid bij kinderen is zo speciaal. Mijn kinderen Lisa en Robin zijn open geworden naar mezelf ook, ik heb een nauwere band gekregen met hen.

Graag zou ik jullie duizend maal willen bedanken, bedankt voor het vertrouwen, respect en openheid.

Liefs,

Cindy B. – Lisa en Robin – Steven G.

Cindy

De eerste healing bij Isabelle voelde als een warme verwelkoming en ik voelde meteen dat het klikte.
Ik vertelde over mijn blokkades.
Ik heb de sessie heel bevrijdend en diepgaand ervaren en voelde me ook lichter worden achteraf.

Dank je wel lieve Isabelle

Isa Ly

Inge tekende in voor de 6 Weken Victory Challenge in Augustus 2020.
Haar specifieke wens is uitgekomen!

Mensen mooier en gelukkiger maken, that's our job!

Inge P.
Dit is allemaal nieuw voor jou? Weet je niet welke vorm jou ligt?
Neem aub contact met ons op en we begeleiden je verder.
Contacteer ons

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven