spiritualiteit ontwikkelen

Hoe kan je spiritualiteit ontwikkelen?

Als je spiritualiteit wil ontwikkelen op dezelfde manier zoals je enkel door de beste doctors wil geholpen worden of van de meest gerenommeerde professoren onderricht wil, dan zijn er enkele zaken waar je eerst even over heen moet:

1. Geloof ik in Karma?
2. Voel ik een verbinding met vorige levens?

Wat is karma?

Karma is de optelsom van je diensten in dit leven en in vorige levens. Al je diensten, zowel de goede als de onaangename, zijn opgetekend in jouw boek in de Akasha Kronieken. Wanneer je een kleine goede dienst verleent, zoals het geven van liefde, vergeving, zorg, compassie en vriendelijkheid, dan zal je een kleine zegening ontvangen. Als je meer goede diensten verleent, zal je meer zegeningen ontvangen. Als je onvoorwaardelijke universele diensten verleent, dan zal je onbegrensde zegeningen ontvangen. Wanneer je onaangename diensten verleent, waaronder het doden, beschadigen, misbruik maken van anderen, klagen, bekritiseren, stelen en boos zijn, dan zal je lessen leren. Als je een kleine onaangename dienst verleent, dan zal je kleine lessen leren. Als je meer onaangename diensten verleent, zal je ernstigere lessen leren. Als je heel erg slechte diensten verleent, dan zal je enorme lessen leren.

In één zin samengevat: Karma is de grondoorzaak van succes en falen in elk aspect van het leven.

Als je dit kan aannemen, dan kan je als speer ontwikkelen op je pad. Dan kan je de puurste vorm van spiritualiteit ontwikkelen.

Zo zal je bv. leren dat er verschillende soorten Karma bestaan. O.a. ook voorouderlijk karma (van vaders en moeders zijde). Voorouderlijk karma is de optelsom van alle diensten van je voorouders van vaders of moeders zijde, via reïncarnatie, die jouw leven beïnvloeden. Een deel van het voorouderlijk karma is erg zwaar en kan een aanzienlijke invloed hebben op alle aspecten van je leven en op je succes. Sommige voorouders zijn gereïncarneerd en veroorzaken een deel van de problemen die op dit moment op Moeder Aarde worden ervaren. De donkere zielen die verbonden zijn aan dit karma kunnen grote problemen veroorzaken in ieder aspect van het leven. Hun vermogen om je lessen te leren en je te hinderen in het leven is zeer groot. Voorouderlijk karma van moeders zijde wordt door reïncarnatie veroorzaakt. Voorouderlijk karma van vaders zijde wordt door reïncarnatie veroorzaakt. Broers en zussen hebben niet in ieder leven dezelfde vader en moeder gehad. Dit betekent dat broers en zussen een verschillende mate van karma kunnen hebben van zowel vaders als moeders zijde. Bijvoorbeeld, een broer of zus zou zwaar voorouderlijk karma kunnen hebben van moeders zijde en een andere broer of zus zou licht karma kunnen hebben van moeders zijde.

Om uw spirituele ontwikkeling voort te zetten, raad ik u ten zeerste aan om een dagelijkse oefening te doen, waarbij u gebruik maakt van technieken die u heeft ontvangen bij ons (of wellicht nog zult ontvangen als u een afspraak maakt of naar één van onze Heling Avonden komt), om ieder aspect van uw leven te helen, te zegenen, te verjongen en te transformeren. Het oefenen gedurende slechts enkele minuten per dag zal helpen om liefde, vrede en harmonie in uw leven en in het leven van anderen te brengen. Uw fysieke reis en uw spirituele reis kunnen verder ontwikkeld worden door het geleerde en de schatten toe te passen.

Jezelf spiritueel ontwikkelen. Of spiritualiteit ontwikkelen... Wat wil het nu zeggen? Moet je dan wekenlang mediteren? Moet je aura’s kunnen waarnemen? Of met engelen kunnen beginnen praten en vanalles zien?

Ontdek hoe wij,Isabelle en Bart, manieren voor spirituele ontwikkeling hebben bedacht en hoe wij onze spiritualiteit ontwikkelen. Hoe wij bewuster door het leven gaan en ons hebben leren verbinden.

Spiritualiteit ontwikkelen of groeien in je bewustzijn kan je best doen door je eerst op het niveau van de ziel te begeven. Van daaruit start een totaal nieuw leven.

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven