verdriet verwerken overlijden

Hoe kan je verdriet verwerken bij overlijden?

Wij adviseren iedereen om zelf heling technieken aan te leren en zo kan je makkelijker verdriet verwerken bij overlijden. Het spaart tijd en veel geld uit en het brengt je dichter bij je essentie. We baseren ons enkel op oude wijsheden en passen moderne technieken toe. Deze technieken kunnen in het begin afschrikken, omdat we niet weten dat we onszelf kunnen helen. We werden zo niet opgevoed en onze welvarend systeem biedt vele andere mogelijkheden. Maar laat je niet afleiden of vorm geen gedachten. Als je wil weten of een peer zoet is, proef ervan. Als je wil weten of zelf heling werkt, leer het.
En zoals de sceptische William Gladstone op een workshop in San Diego met ons deelde: je hoeft niet te geloven, je hoeft het niet te begrijpen, doe het gewoon en je zal de resultaten ervaren.

Je kan zelfheling toepassen door gebruik te maken van de Vier Krachttechnieken uit de ‘Soul Mind Body Medicine’ (Ziel Geest Lichaam Geneeskunde):
- Zielenkracht is de Zeg-Hallo begroeting; het aanroepen van innerlijke zielen en zielen buiten je.
- Lichaamskracht is het zitten, staan of (als je geen van beiden kunt) het liggen. Het is het plaatsen van je handen in een specifieke positie, zoals de één-hand-dichtbij, één-hand-veraf, om energie te laten stromen en blokkades te verwijderen.
- Geestkracht is creatieve visualisatie of het visualiseren van gouden licht in het gebied of de situatie die je een heling geeft, om zo energie te laten stromen en blokkades te verwijderen.
- Klankkracht is het gebruiken van de vibratie van klanken of helende mantra's om energie te laten stromen en blokkades te verwijderen

Maak hier een afspraak www.pathwaytosuccess.be en leer de basis van deze 4 krachttechnieken.

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder uw e-mailadres in
Terug naar boven